Medisch

RevaMed Medisch

Ben je op zoek naar medisch meubilair voor ziekenhuis of zorgkliniek, laat het me weten. Ik help je graag!

Met mijn opgedane kennis en het goed luisteren naar de klant weet ik elke behoefte om te zetten naar de juiste productoplossing.

Neem contact op met Marcel

Medisch

We werken met exclusieve hulpmiddelen van internationaal bekende merken. Als onafhankelijke importeur zijn we niet gelieerd aan specifieke dealers of aan één producent. Dit betekent dat we op basis van ons brede assortiment altijd de beste oplossing bieden.

Internationale topmerken
Howard Wright en Acime ontwerpen en produceren sinds jaar en dag ambulante oplossingen voor ziekenhuizen en klinieken. De productlijnen van deze merken bestaan uit onder meer SEH- en transferbrancards, behandelstoelen voor Dialyse en Oncologie en transportrolstoelen.

Bel voor een afspraak
Heb je interesse in een demonstratie of wil je de producten graag op proef, maak dan rechtsreeks een afspraak met Marcel.

 

 

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Het laatste nieuws

Uitgelicht: Howard Wright maakt overstap naar Benelux markt

Howard Wright, een toonaangevend specialist in het ontwerpen, vervaardigen en distribueren van medische bedden en brancards, maakt de overstap naar de Benelux markt. RevaMed, importeur van hoogwaardige hulpmiddelen, heeft in het begin van het nieuwe jaar de overeenkomst gesloten met Howard Wright en wordt hiermee vanaf 1 februari jl. de exclusieve leverancier voor de Benelux […]