Wmo & Particulier

RevaMed Wmo & Particulier

Ben je op zoek naar een specifiek hulpmiddel binnen de WMO-ondersteuning of voor je particuliere klanten, laat het me weten. Ik help je graag!

RevaMed heeft een breed assortiment aan hulpmiddelen welke (gedeeltelijk) vergoed worden binnen de WMO.

Met mijn ruime ervaring in de revalidatiebranche kan ik de wensen en behoeften van klant en client omzetten naar passende oplossingen waar iedereen mee verder kan.

Neem contact op met Esther

Wmo & Particulier

We werken met exclusieve hulpmiddelen van internationaal bekende merken. Als onafhankelijke importeur zijn we niet gelieerd aan specifieke dealers of aan één producent. Dit betekent dat we op basis van ons brede assortiment altijd de beste oplossing bieden.

Samen op zoek naar een oplossing

Maatwerk

Onze hulpmiddelen bieden meer dan de standaard. En dat vraagt om aandacht. Daarom helpen we je op weg met deskundig advies. Heeft een cliënt maatwerk nodig? Dan maken we een afspraak en gaan we samen op zoek naar een oplossing.

Proefplaatsen

Wil een cliënt het hulpmiddel eerst ervaren? Dat kan tijdens een proefplaatsing, waarbij de cliënt het hulpmiddel gedurende een bepaalde periode vrijblijvend en kosteloos gebruikt.

 

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Op zoek naar een dealer?

Mensen in beweging brengen. Dat is ons doel. Om ervoor te zorgen dat we altijd dichtbij zijn, leveren we onze hulpmiddelen via betrouwbare dealers in heel Nederland.