Wlz & Zvw

RevaMed Wlz & Zvw

Ben je op zoek naar hulpmiddelen voor langdurige zorg in een zorginstelling of thuis, laat het me weten. Ik help je graag!

RevaMed heeft een breed assortiment aan hulpmiddelen welke (gedeeltelijk) vergoed worden binnen de Wlz & Zvw.

Ik wil jou en daarmee jouw cliënten zo goed als mogelijk ondersteunen in de zorgvraag. Samen op zoek te gaan naar een passende oplossing, welke dat ook mag zijn.

Neem contact op met Esther

Wlz & Zvw

We werken met exclusieve hulpmiddelen van internationaal bekende merken. Als onafhankelijke importeur zijn we niet gelieerd aan specifieke dealers of aan één producent. Dit betekent dat we op basis van ons brede assortiment altijd de beste oplossing bieden.

Samen op zoek naar een oplossing

Maatwerk
Onze hulpmiddelen bieden meer dan de standaard. En dat vraagt om aandacht. Daarom helpen we je op weg met deskundig advies. Heeft een cliënt maatwerk nodig? Dan maken we een afspraak en gaan we samen op zoek naar een oplossing.

Proefplaatsen
Wil een cliënt het hulpmiddel eerst ervaren? Dat kan tijdens een proefplaatsing, waarbij de cliënt het hulpmiddel gedurende een bepaalde periode vrijblijvend en kosteloos gebruikt.

 

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Op zoek naar een dealer?

Mensen in beweging brengen. Dat is ons doel. Om ervoor te zorgen dat we altijd dichtbij zijn, leveren we onze hulpmiddelen via betrouwbare dealers in heel Nederland.