Nieuws

Douchekruk per post

Inpakken, versturen en je bent klaar. De prijsaantrekkelijke Nielsen Line douchekruk van HMN verzend je eenvoudig per post. Een uitkomst, zeker nu je in coronatijd zoveel mogelijk op afstand wil doen.

De Nielsen Line douchekruk is eenvoudig in elkaar te zetten. De hoogte bepalen cliënten zelf. Qua breedte heb je de keuze uit twee varianten: bij de ene kruk bedraagt de zitbreedte tussen de armsteunen 41 centimeter, bij de andere is dat 50 centimeter.

Duurzaam, veilig en zacht geprijsd
Ondanks zijn lage prijs gaat deze douchekruk lang mee: de zitting is gemaakt van polypropyleen en kan een gewicht tot maar liefst 150 kilo dragen. De opening aan de voorzijde maakt het voor cliënten gemakkelijk om de intieme delen te bereiken. Daarnaast zorgen de handgrepen voor optimale veiligheid.

Dat zijn eigenschappen waardoor wij zeker weten dat cliënten de douchekruk na de uitleenperiode niet terug willen geven. En het zachte prijsje helpt draagt daar zeker aan bij!

Meer weten?
Met de Nielsen Line bied je in een douchekruk voor een grote groep cliënten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie, neem dan contact op met één van onze accountmanagers.

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!