Nieuws

Duidelijk verhaal met nieuw presentatiemateriaal

Een scootmobiel verkoop je niet zomaar. Klanten moeten een grote investering doen en willen zeker weten dat het gekozen hulpmiddel bij hen past. Dat vraagt om een duidelijk verhaal. En daarom hebben we voor de Mini Crosser nieuw presentatiemateriaal geïntroduceerd.

Stap je de showroom van één van onze dealers binnen, dan kun je vanaf nu niet meer om Mini Crosser heen. Dankzij het nieuwe presentatiemateriaal springen de scootmobielen direct in het oog. Maar het presentatiemateriaal biedt meer: het helpt jou als dealer ook bij het geven van uitleg over de verschillende modellen, eigenschappen en mogelijkheden.

Van optimale service naar mooie omzet
Mini Crosser is één van de hulpmiddelen van RevaMed. Behoor je tot ons dealernetwerk, dan vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk te ondersteunen bij de verkoop. Dit doen we op allerlei vlakken. We bieden marketingtools, organiseren trainingen en staan voor je klaar bij technische vragen. Zo zetten we ons in voor een optimale service. En werken we samen aan een mooie omzet.

Wil jij samen met ons werken aan meer omzet?

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!