Nieuws

Een bewuste keuze voor RevaMed

Om een weloverwogen keuze binnen het Heavy Duty segment te kunnen maken, heeft Medipoint scootmobielen binnen het Obesitas-segment uitgebreid tegen het licht gehouden. Alle relevante op de Nederlandse markt verkrijgbare modellen zijn in deze beoordeling meegenomen. Uiteraard konden ook de Mini Crosser scootmobielen daarbij niet ontbreken. Arjan Kant, Categorie Manager Inkoop bij Medux, vertelt over hun keuze.

Toegevoegde waarde is voor ons enorm belangrijk

Binnen het segment tot een gebruikersgewicht van 200 kg hadden we nog geen duidelijke keuzes gemaakt en boden we onze adviseurs zodoende een stuk vrijheid in de keuze van het model en type dat werd ingekocht. Een bewuste keuze overigens, omdat we het HD segment tot nu toe niet scherp genoeg hadden beoordeeld en geanalyseerd, vertelt Arjan Kant van Medipoint.

Dat hebben we met deze uitgebreide beoordeling nu wel gedaan. En daarbij hebben we niet alleen gekeken naar de techniek, functionaliteit en de kostprijs van de scootmobiel, maar ook naar de Total Cost of Ownership én de toegevoegde waarde die een fabrikant of importeur biedt. Dat is voor ons enorm belangrijk en RevaMed biedt met haar producten en aanvullende services hierin voor ons een optimaal aanbod.

Dat is bijvoorbeeld ook precies de reden dat wij voor RevaMed kozen als importeur voor onder andere de aandrijfsystemen van AAT Alber.

Niet uitsluitend op basis van initiële kostprijs

Steven van der Heide, Sales en Marketing Manager van RevaMed, ziet daarin een positieve ontwikkeling.

Medux heeft op basis van historische data een sterk inzicht in de prestaties van haar leveranciers en hun producten en diensten. Productkeuzes worden dan niet meer uitsluitend op de initiële kostprijs gebaseerd, maar ook op een sterk, compleet en onderbouwbaar aanbod.

Wat je als organisatie te bieden hebt wordt dan belangrijker dan uitsluitend het hebben van de laagste prijs. Daar ligt onze kracht. We zijn er ontzettend trots op dat Medipoint met overtuiging voor Mini Crosser én voor RevaMed heeft gekozen!

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!