Nieuws

Eenvoudig in beweging met de F. Parkinson

Zoek je een gebruiksvriendelijke Parkinson rollator? De F. Parkinson staat bekend om de eenvoudige bediening: met een simpele druk op de knop kunnen cliënten in beweging komen.

In beweging komen is voor cliënten met Parkinson vaak niet vanzelfsprekend. Ze hebben het gevoel dat hun voeten aan de grond vastplakken of dat hun benen blokkeren. Dit gevoel kunnen ze tegengaan door over iets heen te stappen.

Laser en audio
De F. Parkinson is voorzien van een laser die een rode streep op de grond projecteert. Deze rode streep nodigt cliënten uit om te gaan lopen. Ook audiosignalen kunnen hierbij helpen. De functionaliteiten zijn te activeren met een rode knop in de handgreep. Op basis van een timer worden ze vanzelf weer uitgeschakeld.

Eenvoudig te bedienen
De F. Parkinson is dus eenvoudig te bedienen. Cliënten hoeven geen ingewikkelde apps te installeren, maar komen vooruit met een simpele druk op de knop. In combinatie met de gerichte handgrepen en optionele vertraagremmen biedt de rollator een veilige en comfortabele loophouding.

Meer weten?
De F. Parkinson is beschikbaar in vier varianten. Wil je meer weten? Bekijk dan alle specificaties. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie, neem dan contact op met één van onze adviseurs.

 

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Nieuwsbrief