Nieuws

Efficiënt werken met de Ecofit S

De Ecofit S van Tekvor-Care behoort tot een van de meest ingezette bedden. En dat is niet zo gek: het bed voldoet aan alle belangrijke gebruiksmogelijkheden én biedt veel handige extra’s, waardoor je efficiënt werkt op het gebied van opslag, installatie en inzet.

Opslagcapaciteit benutten
De Ecofit S maakt het mogelijk om je opslagcapaciteit optimaal te benutten. Het zorgbed is twee keer zo compact als een regulier zorgbed en bijna tien kilo lichter.

Inzetbaarheid verhogen
Het lichte gewicht van de Ecofit S heeft geen gevolgen voor de belastbaarheid. Het bed kan zelfs vijftig kilo meer dragen. Dit betekent dat het voor een grote doelgroep inzetbaar is.

Installatie versnellen
Voor de installatie heb je geen gereedschap nodig. Binnen tien minuten kan één persoon het bed in elkaar zetten. Een uitkomst, want zo blijft er tijd over om het bed naar wens af te stellen.

Meer weten?
De Ecofit S is scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar. Wil je meer weten? Bekijk dan alle specificaties. Vergeet ook ons uitgebreide assortiment specifieke zorgbedden niet. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor jouw organisatie kun je contact opnemen met één van onze adviseurs.

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!