Nieuws

Efficiënt werken met de Ecofit S

De Ecofit S van Tekvor-Care behoort tot één van de meest ingezette bedden in de Zvw uitleen. En dat is niet zo gek. Het voldoet niet alleen aan alle belangrijke gebruiksmogelijkheden, maar dankzij het slimme ontwerp kan jij op het gebied van transport, installatie en inzet super efficiënt werken.

Efficiënt werken

Transportkosten verlagen
De Ecofit S maakt het mogelijk om transportkosten te verlagen. Het zorgbed is twee keer zo compact als reguliere zorgbedden en bijna tien kilo lichter. Hierdoor kun je eenvoudig meer bedden tegelijk vervoeren.

Inzetbaarheid verhogen
Het lichte gewicht van de Ecofit S heeft geen gevolgen voor de belastbaarheid. Het bed kan zelfs vijftig kilo meer dragen. Dit betekent dat het bed voor een grotere doelgroep inzetbaar is en je de investering beter benut.

Installatie versnellen
Voor de installatie heb je geen gereedschap nodig. Binnen tien minuten kan één persoon het bed in elkaar zetten. Een uitkomst, want zo blijft er tijd over om uitleg te geven en het bed naar wens af te stellen.

Meer weten?
De Ecofit S is scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar. Vergeet ook ons uitgebreide assortiment specifieke zorgbedden niet. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor jouw organisatie kun je contact opnemen met één van onze adviseurs.

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!