Elektrische ondersteuningen

Hoe beter de elektrische ondersteuning, hoe gemakkelijker het wordt om met een rolstoel op pad te gaan. En hoe meer vrijheid jouw cliënt ervaart. De elektrische ondersteuningen van AAT Alber zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te vervoeren.

Waarom kiezen voor AAT elektrische ondersteuningen?

  • Passen op vrijwel alle manuele rolstoelen
  • Herverstrekbaar
  • Krachtige motor
  • Eenvoudig in gebruik
  • Groot bereik
  • Eenvoudig te (de)monteren

Elektrische aandrijfsystemen

Meer zelfstandigheid
Met de AAT Servo en de AAT Solo kan een handbewogen rolstoel eenvoudig worden omgebouwd naar een elektrisch aangedreven rolstoel. In combinatie met het grote bereik, de eenvoudige (de)montage en de ongekende rijervaring zorgen deze aandrijfsystemen voor meer zelfstandigheid.

Ook verkrijgbaar: AAT Max-E aandrijfsysteem met joystick.

Elektrische rem-en duwhulpen

Gebruiksvriendelijk
De modellen AAT V-max 2 en AAT V-max mini zijn eenvoudig aan- en af te koppelen. In combinatie met het compacte design, het minimale rijgeluid en de vrije loopruimte onder de stoel bieden deze duw (- en rem) ondersteuningen alles wat jouw cliënt nodig heeft.

Op zoek naar een Heavy Duty model?

Speciaal voor grote en obese gebruikers ontwikkelde AAT de Heavy Duty modellen:

Mobiliteitsklassen

RevaMed biedt een uitgebreid assortiment aan HD hulpmiddelen welke per mobiliteitsklasse ingezet kunnen worden. Deze hulpmiddelen dragen bij aan de mobiliteit van de client, maar ook aan het verminderen van de fysieke belasting voor de zorgverlener.

Bij RevaMed sluiten we met toestemming van de ontwikkelaars (JJ Knibbe, NE Knibbe, LOCOmotion) aan bij de systematiek van de vijf mobiliteitsklassen (MK5).

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!