Nieuws

Emilia laat ons zien wat belangrijk is in het leven, wat echt telt!

“Toen we voor het eerst hoorden over de handicap van Emilia, zakte de grond onder onze voeten weg. Het heeft enige tijd geduurd voordat we de situatie konden accepteren. Vandaag de dag zijn we zielsgelukkig met ons zonnestraaltje. Het allerbelangrijkste is dat Emilia gelukkig is en kan lachen” zegt Stephanie, de moeder van Emilia.

Het gezin gaat graag naar buiten voor wandelingen in de natuur. De vernieuwde Kimba is eenvoudig en snel te demonteren en in de auto mee te nemen. Daarnaast heeft de Kimba een zeer comfortabele zit en een uitstekend rijcomfort.

De Kimba wandelwagen is vanaf het begin af aan al de ideale metgezel voor Emilia en haar familie geweest. Stephanie zegt: “We zijn blij dat we gekozen hebben voor de Kimba wandelwagen. Hierdoor is ons leven verrijkt en veel relaxter geworden.”

De wereld veilig en vol vertrouwen ontdekken

De Kimba wandelwagen is in samenwerking met gebruikers, specialisten en therapeuten verbeterd op gebruikersgemak en comfort en bewijst hiermee de ideale metgezel te zijn voor kinderen met bijzondere behoeften.

De vernieuwde Kimba…Waarom?

  • Verbeterd rijcomfort dankzij doordacht veringsysteem
  • In hoogte verstelbare duwbeugel
  • Een centrale voetrem
  • Snel en eenvoudig te demonteren
  • Traploos verstelbare rugleuning voor een optimale zithouding
  • Een compacte vouwmaat, voorzien van een automatische vergrendeling
  • Meer opbergruimte onder de ziteenheid
  • Een retro-fit kit beschikbaar om oude en nieuwe Kimba modellen eenvoudig met elkaar te matchen.

Kimba | Gewoon bijzonder

Kimba familie | voor ieder moment een passende oplossing

De Kimba familie biedt verschillende combinatiemogelijkheden.  Passende onderstellen voor zowel indoor als ook outdoor. Deze bieden ondersteuning in het dagelijks leven en zorgen voor maximale mobiliteit.

Kimba Cross – de sportieve metgezel op drie wielen

Kimba Inline – met z’n tweetjes op pad met de duo-wandelwagen

Kimba Home – op gelijke ooghoogte communiceren

Kimba Indoor – geschikt voor kleinere ruimtes

 

 

test

Op zoek naar een dealer?

Mensen in beweging brengen. Dat is ons doel. Om ervoor te zorgen dat we altijd dichtbij zijn, leveren we onze hulpmiddelen via betrouwbare dealers in heel Nederland.

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!