Nieuws

Nieuw in ons team | Esther van der Weele

Esther woont met haar man en drie kinderen in Alphen aan den Rijn, waar het hele gezin zich buiten school en werk vermaakt op het hockeyveld. Hoewel ze de sport erg kan waarderen, haalt zij meer plezier uit trampolinefitness en is ze net gestart met tennis.

Vakanties naar de USA en Canada zijn haar favoriete bestemmingen, zeker nu ze dit jaar haar dochter na 10 maanden in Canada gaat ophalen.

Maak kennis met Esther

Ruim 20 jaar heeft Esther ervaring in de branche. Het overgrote deel van deze ervaring is opgedaan aan de kant van de dealer, maar ervaring bij gemeenten en een fabrikant maken het pallet compleet om jou als klant goed te begrijpen en te bedienen. Professionaliteit, kwaliteit en klanttevredenheid zijn kernwaarden die je van haar kan verwachten.

Als vast aanspreekpunt en sparringpartner kan je terecht bij Esther. Ze is te bereiken op 06 – 38 77 77 71 of per email op esther@revamed.com

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!