Nieuws

Exclusieve eindejaarsactie

Investeer in het welzijn van jouw cliënten met Novista’s verzwaringsdekens en geniet nu van onze exclusieve eindejaarsactie: 5 halen, 4 betalen!

Omarm de nachtust met Novista

Verzwaringsdekens die perfect aansluiten op ieders behoeften
Verzwaringsdekens in de zorg zijn meer dan een product; ze zijn een bron van comfort voor ouderen die worstelen met slaapproblemen. Een scala aan factoren kan het in slaap vallen bemoeilijken, wat leidt tot nachtelijk ontwaken, rusteloosheid, en onrustig bewegen in bed. Dit alles resulteert in een vicieuze cirkel die de algehele levenskwaliteit aantast.

Waarom Novista?
Novista verzwaringsdekens zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook MDR-gecertificeerd, en voldoen aan de strengste brandveiligheidsnormen. Hiermee zetten wij de standaard voor veilige en zorgzame producten in de zorg.

In tegenstelling tot andere dekens worden de Novista verzwaringsdekens verzwaard vanuit de vezel, wat zorgt voor een zacht en omsluitend gevoel, een gelijkmatigere gewichtsverdeling, geruisloosheid bij beweging, en eenvoudige wasbaarheid.

Samen maken we het verschil!
Laten we samen het verschil maken in het welzijn van jouw cliënten. Ontdek onze speciale eindejaarsactie en creëer een positieve impact voor iedereen. Informeer naar de voorwaarden en neem vandaag nog contact op met Esther van der Weele.

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!