Nieuws

Hoe een verzwaringsdeken zo verrassend onderscheidend kan zijn …

Verzwaringsdekens worden al jaren succesvol ingezet bij het verbeteren van het lichaamsgevoel en bij het bieden van een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het helpt mensen sneller in slaap te komen en zorgt voor een vermindering van nachtelijke onrust. Hierdoor wordt niet alleen de niet-planbare nachtelijke zorg en het valrisico verminderd, maar het verbetert ook de kwaliteit van leven.

Eenvoudig te reinigen en te drogen

Het Zweedse Novista maakt sinds 2013 kwalitatief zeer hoogwaardige verzwaringsdekens. Ze onderscheiden zich door een unieke wijze van verzwaren. Het grote verschil met andere dekens is dat de Novista verzwaringsdekens worden verzwaard vanuit de vezel. Niet door middel van pockets met granulaatkorrels, stalen of plastic balletjes. Het gewicht is hierdoor gelijkmatiger verdeeld over de deken, maakt het geen geluid bij draaien en is het zeer eenvoudig wasbaar. De dekens zijn in losse delen afritsbaar, waardoor ook ze ook in een regulier witgoed kunnen worden gereinigd én gedroogd.

De Novista vezelverzwaarde dekens zijn leverbaar in twee uitvoeringen en in verschillende gewichtsklassen:

  • Novista Futura. Het origineel, vezelverzwaard én gewatteerd.
  • Novista Nova Cool. Gelijk aan Novista Futura, maar niet gewatteerd. Is daardoor koeler en geeft cliënten een nog sterker gebakerd gevoel

Is een intensievere stimulering van het sensorisch systeem noodzakelijk?

Kies dan voor onze Novista Safir ballendeken. Het Safir is een verzwaard dekbed dat het hele lichaam een tactiele en proprioceptieve stimulans geeft. De druk komt van speciaal ontworpen Safir glasparels die stuk voor stuk zijn ingestikt. Door de unieke wijze van instikken maakt ook deze ballendeken geen geluid én kan de mate van stimulering zelf worden bepaald.

Advies nodig of wil je het product uitproberen?

RevaMed levert exclusief via professionele dealers in Nederland. Voor advies, proefplaatsingen en workshops kan je gerust contact opnemen met onze klantenservice op 088 – 1100 111.

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!