Nieuws

Hoe we door AAT toch konden starten met revalidatie

Doordat de rolstoel door het hoge gewicht erg zwaar rijdt, konden we de cliënt nagenoeg niet verplaatsen. Dat is heel vervelend want zo kan hij niet voor zijn revalidatie naar de fysiotherapie …

Hoe we door AAT toch konden starten met revalidatie

Sinds november 2020 is RevaMed importeur van de aandrijfsystemen van het Duitse AAT Alber. Ondertussen hebben de meeste professionele dealers in Nederland deze productlijn omarmd. Dat doen ze niet alleen vanwege de brede inzetbaarheid of de gunstige inkoopcondities, maar ook vanwege de vergaande ondersteuning en begeleiding die RevaMed biedt. 

Voor de rolstoel van een zeer zware cliënt zochten we een manier om deze makkelijker te kunnen duwen, vertelt Geertje Sinnema van Hartekamp Groep. Doordat de rolstoel door het hoge gewicht erg zwaar rijdt, konden we de cliënt nagenoeg niet verplaatsen. Dat is heel vervelend want zo kan hij niet naar buiten om bijvoorbeeld voor zijn revalidatie naar de fysiotherapie te gaan.

Voor een oplossing klopten we aan bij onze gebruikelijke leverancier, maar die kon ons niet verder helpen. Via de firma’s RSR en Joerns hebben we kennis gemaakt met de aandrijfsystemen van AAT Alber van RevaMed. Ondanks dat de rolstoel verschillende bijzondere aanpassingen had door het postuur van de cliënt, vonden we uiteindelijk toch de oplossing met de V-max Plus.

We zijn echt heel erg blij dat we met hulp van Joerns en RSR deze oplossing hebben kunnen vinden. Gelukkig kunnen we nu starten met het revalidatietraject. Want iedereen wil een goede dag. Dat is waar wij het allemaal voor doen!

Geertje Sinnema
Ergotherapeut Hartekamp Groep

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!