Nieuws

Howard Wright maakt overstap naar Benelux markt

Howard Wright, een toonaangevend specialist in het ontwerpen, vervaardigen en distribueren van medische bedden en brancards, maakt de overstap naar de Benelux markt. RevaMed, importeur van hoogwaardige hulpmiddelen, heeft in het begin van het nieuwe jaar de overeenkomst gesloten met Howard Wright en wordt hiermee vanaf 1 februari jl. de exclusieve leverancier voor de Benelux markt.

Toonaangevend specialist in medische bedden en brancards

De zorg vergemakkelijken
Howard Wright is marktleider in Australië. Howard Wright ontwerpt, vervaardigt en produceert al bijna 60 jaar medisch meubilair voor ziekenhuizen met als doel om de zorg voor een ander eenvoudiger te maken.

De brancards van Howard Wright garanderen gebruikersgemak, ergonomie en een optimale veiligheid zelfs in de meest veeleisende zorgomgeving zoals de spoedeisende hulp. De brancards voldoen aan alle veiligheidseisen welke gelden voor ziekenhuisbedden om zo verzekerd te zijn van de veiligheid voor zowel patiënt als zorgverlener.

Vol vertrouwen
Joep Gerritse, Salesmanager Cure bij RevaMed gaat met zijn gedegen ervaring in de ziekenhuisbranche met vol vertrouwen de Benelux markt kennis laten maken met deze kwalitatief hoogwaardige productlijn.

Heb je interesse in een demonstratie of wil je de producten graag op proef, maak dan rechtsreeks een afspraak met Joep via 06 3097 6283 of via marcel@revamed.com.

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!