Nieuws

Kinderbuggy Swifty vanaf nu standaard met taxi- en rijrichtingsfixatie

Het liefst vervoer je een kind in een autostoel. Ook een kind met een handicap. Lukt dat niet, dan vormt een buggy met taxifixatie het alternatief. Kinderbuggy Swifty wordt vanaf nu standaard met deze functie uitgevoerd.

Standaard taxifixatie
De Swifty is een buggy voor kinderen tot 35 kilo. Je kunt deze buggy gemakkelijk meenemen door hem op te vouwen en in de kofferbak te leggen. Ook is het mogelijk om hem in een taxi mee te nemen en de taxifixatie te gebruiken. De buggy wordt sinds kort standaard met deze functie uitgevoerd.

Zeer veilig
Dat jouw cliënt veilig wordt vervoerd in de Swifty, is zeker. De buggy heeft een crashtest doorstaan op basis van ISO 7176-19. De vier stickers op het frame bevestigen dit. Deze stickers geven bovendien aan op welke plekken de taxifixatie geplaatst moet worden.

Ook rijrichtingsfixatie
Naast taxifixatie biedt de Swifty ook standaard rijrichtingsfixatie. Dankzij deze functie kun je de wielen van de buggy vastzetten, waardoor hij gemakkelijker vooruit te duwen is tijdens bijvoorbeeld het hardlopen.

Product van Thomashilfen
De Swifty is een product van Thomashilfen, een fabrikant die nauw samenwerkt met onder meer medici, verpleegkundig specialisten en mantelzorgers. Door kennis en ervaring te delen, ontstaan unieke en innovatieve producten.

Wij bieden een uitgebreid assortiment van de producten van Thomashilfen. Wil je meer weten over de Swifty, bekijk dan alle specificaties.

Cliënten op weg helpen?

Maak dan een afspraak voor passing en advies.

 

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Nieuwsbrief