Kinderen

Kinderen met een beperking hebben speciaal op hen afgestemde mobiliteitshulpmiddelen nodig. Deze hulpmiddelen maken dagelijkse activiteiten zoals lopen, zitten, liggen, douchen en spelen gemakkelijker en aangenamer. En verlichten tevens bij de verzorging van het kind.

Ruime keuze in kinderproducten

De kinderproducten van RevaMed zijn goed doordacht, comfortabel en voor elke leeftijd en elke gelegenheid. Ze ondersteunen het kind bij een optimale ontwikkeling en deelname aan het leven.

 • Kinderrolstoelen
  Met de rolstoelen van Ottobock worden kinderen spelenderwijs mobiel en onafhankelijk. De kinderrolstoelen zijn allemaal individueel instelbaar zodat ze op ieders wens kunnen worden aangepast.
 • Kinderwandelwagens
  De kinderwandelwagens zijn van hoogwaardige kwaliteit en door de slimme opties en instelmogelijkheden bij uitstek geschikt voor jonge kinderen die extra ondersteuning nodig hebben.
 • Loophulpen
  De verschillende loophulpen bieden waardevolle ondersteuning aan het kind bij het verbeteren van staan- en loopvaardigheden
 • Douche-en toiletstoelen
  Speciaal ontworpen voor kinderen en jong volwassenen die moeilijk van een standaard stoel gebruik kunnen maken. Vele onderdelen kunnen op de gebruiker worden aangepast waardoor deze stoel meegroeit met het kind.
 • Verzwaringsvesten 
  Het verzwaringsvest kan worden ingezet als een sensorisch stimulerend medisch hulpmiddel.

Ideaal in te zetten bij therapieën

Het loophulpmiddel Meywalk 4 is ideaal voor kinderen die een revalidatietraject volgen.

Het loophulpmiddel biedt veel comfort: het heeft een speciaal veringsmechanisme, een dynamisch zadel en een gepolsterde rompsteun.

Dankzij deze goede ondersteuning kan een kind zich zelfstandig verplaatsen met een sterk verminderd risico op valincidenten.

Met de Meywalk4 kan het kind op ooghoogte zijn met andere kinderen, wat goed is voor het zelfvertrouwen en interactie stimuleert.

 

 

 

Interesse in een proefplaatsing of demo?

Geen probleem!
Neem contact op met een van onze adviseurs voor het maken van een afspraak.

Voor Wmo & Particulier
Neem contact op met Esther

Voor Wlz & Zvw
Neem contact op met Esther.

 

Rolstoelvaardigheidstrainingen Wheelchair Skills Team

Meer onafhankelijkheid en individuele vrijheid voor iedere rolstoelgebruiker, dat is wat wij bij RevaMed belangrijk vinden.
Het Wheelchair Skills Team biedt rolstoeltrainingen aan die gericht zijn op het verbeteren van de rijvaardigheid om zo ieders bewegingsvrijheid en onafhankelijkheid te vergroten.

Interesse in een training?
Rolstoeltrainingen | Wheelchair Skills Team

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!