Nieuws

Kinderzitje Mini Crosser X2

Al jaren is het één van de argumenten om voor een Mini Crosser scootmobiel te kiezen; het degelijke kinderzitje. In samenwerking met eindgebruikers, revalidatieadviseurs en fabrikanten hebben we het kinderzitje nu verder verbeterd.
 

Veilig en comfortabel samen op pad

Zo is het ontwerp van het chassis waarop het kinderzitje is gemonteerd volledig nieuw. Het zitje is wat hoger geplaatst zodat niet alleen ouder en kind elkaar beter kunnen zien, maar ook de verlichting van de Mini Crosser beter zichtbaar is. Wel zo veilig.

En is het kinderzitje even niet nodig, dan is het nu ook mogelijk om zowel het kinderzitje als het frame eenvoudig af te nemen. In plaats van een kussentje, is gekozen voor een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal. De schouderriempjes zijn zacht en comfortabel en voorzien van het een solide Easy-Click sluiting. De voetsteuntjes zijn eenvoudig én zonder gereedschap in hoogte te verstellen.

test

Op zoek naar een dealer?

Mensen in beweging brengen. Dat is ons doel. Om ervoor te zorgen dat we altijd dichtbij zijn, leveren we onze hulpmiddelen via betrouwbare dealers in heel Nederland.

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!