Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen zijn veel meer dan alleen een praktische ondersteuning. Ze bieden vrijheid, zelfstandigheid en een verhoogde levenskwaliteit aan mensen met beperkte mobiliteit. RevaMed biedt naast rollators ook loophulpmiddelen voor therapeutische doeleinden.

Op zoek naar therapeutische loophulpmiddelen?

De therapeutische loophulpmiddelen bieden de gebruiker extra ondersteuning en stabiliteit. Ze vergroten de balans en verminderen hierdoor het risico op vallen. Deze loophulpmiddelen zijn ideaal voor therapieën waarbij het vertrouwen in het bewegingsapparaat gestimuleerd dient te worden.

In ons assortiment:

  • Miniwalk, veelzijdig geveerd kinderloophulpmiddel, tot 40 kg
  • Meywalk 4, veelzijdig geveerd loophulpmiddel voor jong en oud, tot 130 kg
  • Walker Trio, in hoogte en breedte verstelbaar loophulpmiddel, tot 150 kg

Extra steun met dorsaal rollators

Dorsaal rollators ondersteunen bij het lopen, bieden extra steun en kunnen niet omvallen. De zwenkwielen zorgen voor comfortabel rijgedrag. De dorsaal rollators zijn verkrijgbaar in diverse modellen met handige accessoires.

Volledig aanpasbare Volaris rollators

De rollators van het Zweedse kwaliteitsmerk Volaris vergemakkelijken het dagelijks leven van jouw klanten dankzij de ongekende stabiliteit die ze bieden. Zowel de zithoogte als de duwhandvatten van iedere Volaris rollator zijn in hoogte verstelbaar en daarmee dus volledig aanpasbaar aan iedere klant.

Doordat de lichtgewicht rollators van Volaris zijn voorzien van een kruisframe zijn ze eenvoudig in de breedte opvouwbaar. Zo zijn ze gemakkelijk mee te nemen in de auto of thuis op te bergen.

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!