Nieuws

M2 Multi Tip Flex: volledig naar wens te verstellen

HMN introduceert een nieuwe douche- en toiletstoel: de M2 Multi Tip Flex. Zoals de naam al doet vermoeden, biedt de stoel veel verstelmogelijkheden. Maar dat niet alleen. Hij is ook nog eens heel compact en stabiel.

Naar wens te verstellen
De M2 Multi Tip Flex kun je in hoogte verstellen, qua rughoek aanpassen en voor- en achterwaarts kantelen. Dankzij al deze functies is de stoel volledig af te stemmen op wat jouw cliënt nodig heeft. Dit gebeurt met 1 afstandsbediening, waardoor verzorgers ergonomisch verantwoord werken.

Zeer compact
De douche- en toiletstoel is slechts 59 centimeter breed. Hierdoor kan hij eenvoudig verplaatst worden en blijft er genoeg beweegruimte over voor de verzorger. In combinatie met de unieke kantelfunctie vormt de stoel een compact alternatief voor een douchebrancard.

Stabiel en duurzaam
De M2 Multi Tip Flex is compact en tegelijkertijd zeer stabiel. De stoel is gemaakt van roestvrijstaal en afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating. Hierdoor gaat hij lang mee.


Wil je meer weten over de M2 Multi Tip Flex van HMN, bekijk dan alle specificaties.

Cliënten op weg helpen?

Maak dan een afspraak voor passing en advies.

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!