Nieuws

Maak kennis met…Alex

Maak kennis met de kracht achter RevaMed. Onze medewerkers. In deze portretserie laten we je graag met hun kennismaken. Alex van den Berg, onze Service Coördinator bijt de spits af.


Waarom ben je bij RevaMed begonnen?

Bij mijn vorige werkgever ben ik helaas een tijdje uit de running geweest, iets wat mij aan het denken heeft gezet over de inhoud van m’n baan en het soort bedrijf waarvoor ik zou willen werken. Mijn vrouw, die in de thuiszorg werkt, zag een vacature voorbijkomen als medewerker Service en Onderhoud bij RevaMed. Dit leek haar, gezien mijn kennis en karakter echt iets voor mij. Vooral ook het persoonlijke contact zou me beter passen.  En dat klopte. Hoe fijn om te zien dat wat ik doe mensen blij maakt.

Waarom vervul je de rol als Service Coördinator?
Mijn kennis en ervaring maakten het een logische stap in mijn carrière binnen RevaMed. Ik ben bij RevaMed begonnen als medewerker Service en Onderhoud, vervolgens heb ik als (Technisch) Product Specialist en trainer mijn kennis mogen verbreden. En ook heb ik enige tijd de functie als Coördinator klantenservice vervult.  En met al deze opgebouwde kennis en ervaring vervul ik nu de rol als Service Coördinator.

 

Op welke manier verbetert RevaMed in jouw ogen, het leven van onze klanten?
Wij ontzorgen. Onze directe klanten zijn de dealers, indirect de eindgebruiker. Onze dealers kunnen wij volledig ontzorgen. Wij kunnen alles overnemen wat de dealer doet. Van A tot Z. Daarnaast kunnen wij de eindgebruiker mobiliteit bieden met het juiste hulpmiddel.

Wij zijn eerlijk. Ik zal altijd een eerlijk advies uitbrengen. Wanneer blijkt dat een ander product (van een con-collega) beter zou zijn voor de eindgebruiker dan zal ik dat altijd adviseren. Het gaat er uiteindelijk om dat we de dealer en de eindgebruiker verder helpen. Ik wil graag een langdurige relatie opbouwen met mijn klanten en dat bereik ik door eerlijk te zijn.

Wat kan jij onze klanten bieden in de functie die je vervult?
Het stroomlijnen van het gehele orderproces. De coördinatie van aanvraag passing, offerte, order tot  bestellen, uitleveren en opbouwen. Werkzaamheden laten uitvoeren door onze Technisch Product Specialist op klant locatie of in onze werkplaats. Vragen beantwoorden omtrent producten zowel intern als extern. Zijn er problemen, dan probeer ik deze direct op te lossen. Is er advies nodig over een bepaald product, dan sta ik klaar.

Waar ligt je passie binnen je werk?
Dat de klant en dus ook de eindgebruiker de juiste producten krijgt.  Dat men intern en extern de juiste productkennis bezit om zo de klant het beste verder te helpen.

Waarvan gaat jouw hart sneller kloppen?
Ik hou ervan dat men tevreden is over de geleverde producten en dat ik hiermee de eindgebruiker mobiliteit kan geven. Ik vind namelijk dat iedereen mee moet kunnen draaien in de maatschappij. En daar heb je geschikte hulpmiddelen voor nodig. Wanneer ik hier mijn steentje aan bij kan dragen, maakt mij dat blij.

Alex geeft het stokje door aan Eric Pannen, onze Technisch Product Specialist. (verschijningsdatum: september) 

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!