Nieuws

Maak kennis met de nieuwste elektrische ondersteuning voor rolstoelen

Hoe beter de elektrische ondersteuning, hoe gemakkelijker het wordt om met een rolstoel op pad te gaan. En hoe meer vrijheid jouw cliënt ervaart. Maak kennis met de V-max 2: dé nieuwe duw- en remhulp van AAT.

Breed inzetbaar
De V-max 2 is een breed inzetbare elektrische duwondersteuning. Dankzij het one-size-fits-all principe, kan hij aan vrijwel alle manuele rolstoelen worden gekoppeld. Daarnaast heeft hij een belastbaarheid van maar liefst 160 kilo.

Genoeg actieradius, veel comfort
Deze nieuwe duw- en remhulp van AAT beschikt over een Lithium-ion-accu, waardoor hij een bereik heeft van maar liefst 26 kilometer. Ook biedt hij veel comfort. Wanneer je omhoog rijdt, krijg je een duwtje in de rug. En ga je naar beneden, dan zorgt het automatische remsysteem voor een veilige afdaling.

Alles wat uw cliënt nodig heeft
Het aan- en afkoppelen van de V-max 2 is heel eenvoudig. Dankzij de grote draaiknop lukt dit zelfs met één hand. In combinatie met het compacte design, het minimale rijgeluid en de vrije loopruimte onder de stoel biedt deze duw- en remhulp alles wat jouw cliënt nodig heeft.

Cliënten op weg helpen?

Maak dan een afspraak voor passing en advies.

 

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!