Nieuws

Maak kennis met…Esther

Maak kennis met de kracht achter RevaMed. Onze medewerkers! In deze portretserie laten we je graag met hun kennismaken. Esther van der Weele, onze Sales Manager stelt zich graag aan je voor.

Waarom ben je bij RevaMed begonnen?
De grootste trigger om bij RevaMed te gaan werken was dat het heel breed is, heel divers en veel mogelijkheden biedt. Dat vind ik echt leuk. Het brede assortiment is een echte uitdaging.

Waarom vervul je de rol als Sales Manager?
Wat ik leuk vind aan deze rol als Sales Manager is dat we als bedrijf onze eigen koers mogen bepalen en niet beperkt zijn door allerlei regelgevingen. En ik vind het leuk om mee te mogen denken om een toekomststrategie neer te zetten. Waar gaan we heen? Wat willen we? Welke kant willen we op? Welke markten willen we aanboren? Welke segmenten zijn interessant? Waar zien we mogelijkheden? Dat hele proces daar omheen, daar word ik wel blij van.

Op welke manier verbetert RevaMed in jouw ogen, het leven van onze klanten?
We kunnen het leven van de eindgebruiker verbeteren doordat we bij RevaMed hoogwaardige, goede kwaliteitsproducten voeren. Daarnaast kunnen we onze klanten ontzorgen door de extra diensten die we aanbieden. Dat is een mooie meerwaarde richting onze klanten.

 

 

Wat kan jij onze klanten bieden in de functie die je vervult?
Een stukje ontzorgen. Een houvast bieden. Wanneer ze niet weten waar ze terechtkunnen met hun vraag, ze in eerste instantie bij mij terecht kunnen. Dat ik hun vraag vandaaruit coördineer of uitzet. En sowieso natuurlijk de afspraken maken om een goede samenwerking neer te zetten om zo een goed partnership te creëren.

Waar ligt je passie binnen je werk?
Ik zie dingen vaak als vanzelfsprekend om te doen. Het meeleven en meedenken met anderen zit er gewoon in bij mij. Maar dit is misschien niet altijd vanzelfsprekend. Daarom vind ik het lastig om te beantwoorden, waar ligt je passie, omdat het voor mij dus heel normaal is om mensen te helpen. Alles wat ik doe, doe ik met gevoel. En ja, ik word blij wanneer de dingen lopen zoals ik ze bedacht hebt.

Waarvan gaat jouw hart sneller kloppen?
Als je merkt dat de tijd en moeite die we met elkaar in een bepaald project hebben gestopt, ook daadwerkelijk zijn vruchten afwerpt. Daar word ik echt blij van.

Esther geeft het stokje door aan Marion Martens, onze Office Manager (verschijningsdatum: februari). 

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!