Nieuws

Maak kennis met… Marion

Maak kennis met de kracht achter RevaMed. Onze medewerkers. In deze portretserie laten we je graag met hun kennismaken. Marion Martens, onze Office Manager stelt zich graag aan je voor.

Waarom ben je bij RevaMed begonnen?
Na 10 jaar gewerkt te hebben bij Vegro was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Het liefst in dezelfde branche. Mijn collega Petra attendeerde mij op leuke openstaande functies bij RevaMed. Heb er wel even over na moeten denken. Waar ik eerst bij Vegro in de winkel stond en rechtstreeks contact had met de eindgebruiker, zou deze functie precies de andere kant van de revalidatie en hulpmiddelenbranche bekleden. Maar ik zag het als een mooie uitdaging, een keer helemaal iets nieuws. Samen hebben we toen de stap gezet en zijn begonnen bij RevaMed.

Waarom vervul je de rol als Office Manager?
Het past me wel. Ik heb jarenlang op de vloer gestaan, weet hoe het achter de schermen gaat, weet ook wat ik miste. Nu zit ik op kantoor en mag ik ervoor zorgen dat achter de schermen alles op rolletjes verloopt. Het operationele maar zeker ook dat de mensen lekker in hun vel zitten.

 

 

Op welke manier verbetert RevaMed in jouw ogen, het leven van onze klanten?
Uiteindelijk doen we het, samen met onze klanten, natuurlijk allemaal voor de eindgebruiker. Naar onze klanten toe staan we klaar met onze kennis en hulp, maar het draait om de eindgebruikers. Zodat zij hun eigen leven weer kunnen oppakken. Minder afhankelijk zijn van anderen. Dat is in mijn ogen het belangrijkste wat wij doen.

Wat kan jij onze klanten bieden in de functie die je vervult?
Ik ben vooral actief achter de schermen. Ik zorg er samen voor met Alex, onze service coördinator, dat de binnendienst en de technische dienst op rolletjes blijft lopen zodat onze klanten zo goed als mogelijk kunnen worden geholpen.

Waar ligt je passie binnen je werk?
Ik word er blij van wanneer de klant goed bediend wordt. Dat wanneer de klant  een probleem heeft, wij deze kunnen oplossen. Dat wat wij samen afspreken ook wordt nageleefd. En als dat weer gelukt is, dan ben ik wel tevreden. Dat doet mij goed.

Ik zal altijd goed voor mijn mensen zorgen. Extra aandacht geven wanneer nodig. Het motiveert mij als ik zie dat iedereen achter de schermen lekker in zijn vel zit

Waarvan gaat jouw hart sneller kloppen?
Afgelopen kerst zaten we met z’n allen aan de kerstlunch op kantoor. Ik zag dat iedereen het enorm naar z’n zin had. En dat ik daar een aandeel in heb gehad om dat voor elkaar te krijgen, dat maakte me heel trots. Maar vooral trots op het team. Dat hebben we samen toch wel mooi geflikt, dacht ik toen.

Marion geeft het stokje door aan Rina Wensink, onze logistiek medewerker (verschijningsdatum: april 2023)

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!