Nieuws

Maak kennis met…Rina

Maak kennis met de kracht achter RevaMed. Onze medewerkers. In deze portretserie laten we je graag met hun kennismaken. Rina Wensink, onze logistiek medewerker stelt zich graag aan je voor.

Waarom ben je bij RevaMed begonnen?
Ik heb hiervoor 20 jaar in een wasserij gewerkt, nadat deze failliet is gegaan ben ik, via een advertentie op Social Media, bij RevaMed terecht gekomen. Na een gesprek en een rondleiding was ik eigenlijk meteen enthousiast. Mooi om een steentje bij te kunnen dragen aan de mobiliteit van de eindgebruiker.

Waarom vervul je de rol als logistiek medewerker?
Ik ben begonnen als service medewerker, maar sinds een jaar doe ik er ook logistiek en magazijnwerkzaamheden bij. Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Van het in elkaar zetten van scootmobielen tot aan het reinigen van hulpmiddelen. Het mooie is dat ik iedereen kan helpen waar nodig.

 

 

Op welke manier verbetert RevaMed in jouw ogen, het leven van onze klanten?
Door het repareren en onderhouden van bestaande hulpmiddelen en het leveren van nieuwe hulpmiddelen zorgen we ervoor dat de eindgebruiker weer verder kan. Maar ook voor klanten zorgen we ervoor dat de depots gevuld blijven zodat ook zij verder kunnen met de zorg bieden aan haar cliënten.

Wat kan jij onze klanten bieden in de functie die je vervult?
Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat de klant zo snel als mogelijk de bestelde producten ontvangt en dat de spullen voor de chauffeurs op tijd klaarstaan zodat ook zij de producten volgens afspraak kunnen afleveren.

Waar ligt je passie binnen je werk?
Mijn passie binnen mijn werk ligt in het feit dat we met z’n allen, als team, veel kunnen realiseren voor de eindgebruiker.

Waarvan gaat jouw hart sneller kloppen?
Eigenlijk het team wat er nu staat. Iedereen is bereid om elkaar overal mee te helpen. We zijn een echt hecht team. We doen het met z’n allen. Dat maakt het werk ook zoveel leuker.

Heb je een verhaal over een geweldige klantervaring die je wilt delen?
Het verhaal van de 13-jarige jongen die ernstig ziek was en een elektrische ondersteuning voor zijn rolstoel nodig had. Dat we toen met z’n allen samen met de klant alles op alles hebben gezet om ervoor te zorgen dat hij zo snel mogelijk deze voorziening kreeg om zo toch nog een paar maanden zelfstandig dingen te kunnen ondernemen. Dat is wel een verhaal wat me is bijgebleven.

Rina geeft het stokje door aan Samantha Stroeve, onze medewerker Klantenservice (verschijningsdatum: juni 2023)

 

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!