Nieuws

Maak kennis met…Samantha

Maak kennis met de kracht achter RevaMed. Onze medewerkers. In deze portretserie laten we je graag met hun kennismaken. Samantha Stroeve, medewerker Klantenservice, stelt zich graag aan je voor.

Waarom ben je bij RevaMed begonnen?
Via mijn moeder, die de schoonmaak heeft verzorgd bij RevaMed, hoorde ik dat RevaMed op zoek was naar nieuwe medewerkers op de klantenservice. Dat leek me wel wat. RevaMed is een mooi bedrijf met een klein team dat me ook meer zekerheid en doorgroeimogelijkheden kan bieden.

Waarom vervul je de rol als medewerker klantenservice?
Voor RevaMed heb ik ook bij een klantenservice gewerkt, dus ik had er al enige ervaring mee. De diversiteit, het klantencontact en de afwisseling spreken mij enorm aan. Je bouwt een bepaalde relatie op met de klant, dat vind ik leuk.

Op welke manier verbetert RevaMed in jouw ogen, het leven van onze klanten?
Door de juiste service te verlenen naar onze klanten. Samen met de klant op zoek te gaan naar de beste oplossing voor de eindgebruiker.

Wat kan jij onze klanten bieden in de functie die je vervult?
Of de klant nu op zoek is naar een specifiek onderdeel of een artikelnummer met een prijs, of een reparatie wil aanmelden, wij zorgen ervoor dat wat de vraag ook is, de klant de juiste informatie krijgt waar hij verder mee kan.

Waar ligt je passie binnen je werk?
Het telefonisch contact met de klant vind ik erg leuk, maar zeker ook het financiële gedeelte boeit mij enorm. Op dit moment volg ik de opleiding basisadministratie om zo mijn kennis te verdiepen.

Waarvan gaat jouw hart sneller kloppen?
Wanneer ik bijvoorbeeld in de ochtend een bepaalde vraag heb ontvangen van een klant waar ik niet direct een antwoord op kan geven, maar waar ik aan het einde van de dag toch de juiste oplossing voor heb gevonden en de klant daarmee verder kan helpen. Het geeft mij een goed gevoel dat ik de juiste service kan bieden.

Samantha geeft het stokje door aan Wijnand Ganzevoort, onze servicemedewerker & chauffeur (verschijningsdatum: september 2023)

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!