Nieuws

Maak kennis met…Wijnand

Maak kennis met de kracht achter RevaMed. Onze medewerkers. In deze portretserie laten we je graag met hun kennismaken. Wijnand Ganzevoort, Service Medewerker, stelt zich graag aan je voor.

Waarom ben je bij RevaMed begonnen?
“Na een turbulente periode was ik opnieuw op zoek naar werk, en toen zag ik de vacature voor een chauffeur voor 16 uur per week voorbijkomen. Het leek precies te zijn wat ik op dat moment nodig had: langzaam weer wennen aan het werkritme. Tijdens het gesprek met Peter en Marion voelde ik direct een positieve connectie. De sfeer was veilig en vertrouwd, en het leek alsof ik hier perfect in zou passen. Ik had er vertrouwen in dat dit een goede stap zou zijn.”

Waarom vervul je de rol als Service Medewerker?
“Tot februari dit jaar zat ik achter het stuur, maar nu ben ik werkzaam als Service Medewerker op de Service Afdeling. Ik zocht naar meer uitdaging en meer uren in mijn werk, en gelukkig bood de Service Afdeling voldoende werk. Bovendien ligt techniek mij goed. Mijn voornaamste taak omvat de montage van scootmobielen en daarnaast hou ik me bezig met het testen en keuren van zorgbedden en power units en het reinigen van zorgmatrassen en het uitvoeren van reparaties aan scootmobielen.”

Op welke manier verbetert RevaMed in jouw ogen, het leven van onze klanten?
“Wij verlichten het werk voor onze klanten door taken van hen over te nemen, en voor de eindgebruiker verzachten we situaties door hoogwaardige hulpmiddelen aan te bieden die meer mobiliteit mogelijk maken.”

Wat kan jij onze klanten bieden in de functie die je vervult?
“Een stukje kwaliteit. Kwaliteit van leven.”

Waar ligt je passie binnen je werk?
“Altijd heb ik de intentie gehad om een maatschappelijke bijdrage te leveren, om op een wezenlijke manier het leven van anderen positief te beïnvloeden, hoe groot of klein die impact ook moge zijn. In dit geval betekent dat een bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van mensen”.

Waarvan gaat jouw hart sneller kloppen?
“Op dagen waarop ik veel tijd heb kunnen besteden aan het sleutelen en de problemen die zich voordeden succesvol heb kunnen oplossen, geven mij een goede voldoening.”

“Ik wil nog zeggen dat ik dankbaar ben voor deze fijne baan, waarin ik niet alleen de vrijheid heb om te groeien, maar ook volledig mezelf kan zijn. Dit is niet zomaar een plek, maar een waar ik oprecht blij mee ben en waar ik mijn thuis heb gevonden.”

 

Wijnand geeft het stokje door aan Thông Nguyen, medewerker klantenservice
(verschijningsdatum december 2023)

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!