Nieuws

Martijn Agricola van Harting-Bank over de nieuwste Ottobock

Ottobock heeft een nieuwe rolstoel geïntroduceerd: de Zenit. De rolstoel is licht van gewicht en tegelijkertijd heel stabiel. Martijn Agricola, adviseur bij Harting-Bank, vertelt enthousiast over zijn ervaringen.  

Martijn kwam het merk Ottobock jaren geleden voor het eerst tegen bij een instelling voor jonge, meervoudig gehandicapten. “De instelling had rolstoelen nodig die tegen een stootje kunnen, eenvoudig aanpasbaar zijn en licht rijden. Ottobock voldeed daaraan. Van de Ventus tot de Avantgarde, al snel kende ik alle types.”

Precies wat je nodig hebt
Onlangs introduceerde Ottobock een nieuw type rolstoel: de Zenit. Martijn heeft er al veel cliënten blij mee gemaakt. “De rolstoel is eenvoudig aan te passen, rijdt superlicht en ziet er ook nog eens heel mooi uit. Ik vind het een no-nonsense-rolstoel: je krijgt precies wat je nodig hebt. Wat er niet op hoeft, zit er ook niet op.”

Vast en vouwbaar frame
De Zenit is verkrijgbaar met een vast frame en met een Easy-Go-vouwsysteem. “Welke variant je ook kiest, je beschikt over veel opties en accessoires. Hierdoor kun je de rolstoel afstemmen op de wensen van cliënten. In combinatie met het lichte gewicht is de rolstoel bovendien eenvoudig mee te nemen.”

Afspraak maken
Bij de Zenit wordt elke krachtinspanning direct in beweging omgezet. Cliënten direct op weg helpen? Maak dan een afspraak voor passing en advies.

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!