Merken

Electric Mobility

Electric Mobility ontwikkelt ruim 30 jaar mobiliteitsproducten. De klant staat bij Electric Mobility centraal. Het doel van Electric Mobility is om met een uitgebreid assortiment mensen met speciale wensen een aangenamer, comfortabeler en onafhankelijker leven te bieden.

Wij zijn erg trots om samen te werken met RevaMed, onze exclusieve distributeur voor de Vecta Sport in Nederland. RevaMed heeft al met succes vele mobiliteitsproducten in de Nederlandse markt gelanceerd en is hiermee een gedegen zakenpartner geworden. RevaMed is een efficiënte en gedreven organisatie met vriendelijk en bekwaam personeel. Wij zullen onze langdurige relatie met RevaMed blijven ondersteunen en ontwikkelen.

  • Meer dan de standaard
  • Altijd de beste oplossing
  • Hoogwaardige service

Vecta Sport

Moderne compacte vierwielscootmobiel met veel beenruimte, tot 160 kg

De Vecta Sport is een moderne en prettig compacte 15 km/uur scootmobiel. Ondanks zijn geringe afmetingen biedt de Vecta Sport uitzonderlijk veel beenruimte. Door het multi-axiaal verstelbare stuur en een comfortabele verstelbare stoel is deze scootmobiel geschikt voor een brede doelgroep. Met de nieuw ontwikkelde buitengewoon efficiënte 600 Watt motor kan de Vecta Sport met […]