Merken

Meywalk (VELA)

VELA, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van bijna 100 jaar, onderscheidt zich door zijn toewijding aan voortreffelijk design, optimale functionaliteit en ongeëvenaarde kwaliteit.

Meyland Smith is onderdeel geworden van het Deense bedrijf VELA. RevaMed heeft de exclusieve distributierechten voor Nederland voor het innovatieve loophulpmiddel, Meywalk.

Actief deelnemen

De Meywalk loophulpmiddelen zijn speciaal ontwikkeld om kinderen en (jong)volwassenen te ondersteunen. Met deze hulpmiddelen kunnen zij actief deelnemen aan het dagelijks leven door mobiliteit te vergroten en op stahoogte te functioneren. Dit stelt hen in staat om volop mee te doen aan activiteiten in hun omgeving.

  • Altijd de beste oplossing
  • Meer dan de standaard
  • Hoogwaardige service

Meywalk 4

Veelzijdig, geveerd loophulpmiddel voor jong en oud, tot 130 kg

De Meywalk 4 is een geveerd loophulpmiddel. Het veringsmechanisme ondersteunt en stimuleert de normale loopbeweging. De Meywalk 4 zorgt ervoor dat de gebruiker zijn activiteiten onafhankelijk kan verrichten en op staande hoogte kan participeren aan het sociale leven. Een comfortabele ondersteuningDe verende constructie, het unieke dynamische zadel en de gepolsterde rompsteun zorgen voor een comfortabele […]

Miniwalk

Veelzijdig, geveerd kinderloophulpmiddel tot 7 jaar, tot 40 kg

De Miniwalk® is een veelzijdig, geveerd loophulpmiddel voor kinderen van 1 tot 7 jaar. Deze loophulp moedigt het kind aan tot een natuurlijke loopbeweging. Met de Miniwalk® is het kind niet afhankelijk van anderen om zich te verplaatsen en kan het staande spelen met andere kinderen. Veilig en breed inzetbaarDe stabiele constructie van de loophulp […]