Merken

Meywalk (VELA)

VELA, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van bijna 100 jaar, onderscheidt zich door zijn toewijding aan voortreffelijk design, optimale functionaliteit en ongeëvenaarde kwaliteit.

Meyland Smith is onderdeel geworden van het Deense bedrijf VELA. RevaMed heeft de exclusieve distributierechten voor Nederland voor het innovatieve loophulpmiddel, Meywalk.

Actief deelnemen

De Meywalk loophulpmiddelen zijn speciaal ontwikkeld om kinderen en (jong)volwassenen te ondersteunen. Met deze hulpmiddelen kunnen zij actief deelnemen aan het dagelijks leven door mobiliteit te vergroten en op stahoogte te functioneren. Dit stelt hen in staat om volop mee te doen aan activiteiten in hun omgeving.

  • Altijd de beste oplossing
  • Meer dan de standaard
  • Hoogwaardige service

Meywalk 4

Veelzijdig, geveerd loophulpmiddel voor jong en oud, tot 130 kg

Veelzijdig, geveerd loophulpmiddelDe Meywalk 4 is een veelzijdig, geveerd loophulpmiddel geschikt voor mensen van alle leeftijden, met een draagkracht tot 130 kg. Het veersysteem ondersteunt en stimuleert natuurlijke loopbewegingen, waardoor gebruikers zelfstandig activiteiten kunnen uitvoeren en actief kunnen deelnemen aan sociale interacties op staande hoogte. Comfortabele ondersteuningDeze loophulp biedt een comfortabele ondersteuning dankzij het verende […]

Miniwalk

Veelzijdig, geveerd kinderloophulpmiddel tot 7 jaar, tot 40 kg

De Miniwalk® is een veelzijdig, geveerd loophulpmiddel voor kinderen van 1 tot 7 jaar. Deze loophulp moedigt het kind aan tot een natuurlijke loopbeweging. Met de Miniwalk® is het kind niet afhankelijk van anderen om zich te verplaatsen en kan het staande spelen met andere kinderen. Veilig en breed inzetbaarDe stabiele constructie van de loophulp […]