Merken

TekVor Care

Tekvor Care Nederland BV is een groothandelsbedrijf dat met Duitse kwaliteit een perfect product kan leveren voor de Nederlandse zorgmarkt. Zij kunnen zorg/hoog-laag bed-systemen snel leveren met een modern huiselijk design.

Tekvor Care Nederland BV begrijpt dat een goede zorg begint bij een goede nachtrust! Met andere woorden: de diverse bedden van Tekvor Care Nederland BV voldoen aan de specificaties voor de zorgmarkt, maar spelen ook in op alle wensen van de consument.

De samenwerking met RevaMed is ronduit prettig te noemen. Ook hanteert RevaMed, net als Tekvor Care Nederland korte lijnen en houden we elkaar up-to-date over wat er speelt en de markt vraagt.

  • Hoogwaardige service
  • Meer dan de standaard
  • Altijd de beste oplossing

Eco-BiB

Bed-in-bed systeem met hoog-laag functie, tot 170 kg

Het Eco-BiB-systeem, (Bed-in-Bed systeem) is geschikt voor iedereen die wil profiteren van het gemak en de functionaliteit van een zorgbed zonder van hun eigen vertrouwde ledikant af te zien. Het Eco-BiB-systeem is eenvoudig en snel te monteren zonder gereedschap. Dit product dient op maat te worden samengesteld. RevaMed biedt een uitgebreide service op dit product. […]

Fondo Ultra Low Bed

Ultra laag zorgbed, verstelhoogte 6,7 tot 64 cm, tot 185 kg

De speciale ultra lage stand van dit zorgbed is in het bijzonder geschikt voor mensen met dementie. Het Fondo Ultra Low bed zorgt voor optimale veiligheid en vermindering van letsel bij valincidenten. Het bed is inzetbaar in de thuiszorg, verpleeghuizen en ziekenhuizen. Het Fondo Ultra Low bed is eenvoudig en snel te monteren zonder gereedschap. […]