Onze merken

AAT Alber AAT Alber

AAT Alber aandrijftechniek GmbH is een wereldleider in High-End duw- en remhulpen, aandrijfsystemen en traphulpen, zowel voor de medische als ook voor de industriële markt.

C.T.M. (Chien Ti) C.T.M. (Chien Ti)

Chien Ti Enterprise Co., Ltd. is opgericht in 1975 en gevestigd in Taiwan. Chien Ti levert hoogwaardige scootmobielen en elektrische rolstoelen. Chien Ti focust zich op meer onafhankelijkheid en bewegingsvrijheid.

Electric Mobility Electric Mobility

Electric Mobility ontwikkelt ruim 30 jaar mobiliteitsproducten. De klant staat bij Electric Mobility centraal. Het doel van Electric Mobility is om met een uitgebreid assortiment mensen met speciale wensen een aangenamer, comfortabeler en onafhankelijker leven te bieden.

Eurovema Eurovema

Eurovema produceert hulpmiddelen voor jong en oud. Denk aan werkstoelen, elektrisch aangedreven binnenrolstoelen, kinderproducten en rollators. Via onze dealers stellen wij de hulpmiddelen van Eurovema beschikbaar.

HMN HMN

HMN is een modern en internationaal productiebedrijf met productie voornamelijk in Denemarken en Polen.

HMN uit Denemarken (sinds 1934) heeft haar focus op het ontwikkelen en produceren van revalidatieproducten voor ouderen en mindervaliden. Bij het gehele proces wordt goed gekeken naar de wensen en eisen van zowel de professional als de gebruiker. Hierbij zijn gebruiksvriendelijkheid, hoge kwaliteit, eenvoudig te reinigen en duurzaamheid de primaire eisen.

Daarnaast kenmerkt de volledige douche /toiletstoelenlijn zich door de onderlinge uitwisselbaarheid van vele accessoires en onderdelen.

Meyland Smith Meyland Smith

Meyland Smith is opgericht in 1991. De producten van Meyland Smith ondersteunen en stimuleren de normale loopbeweging en zorgen ervoor dat de gebruiker kan deelnemen aan het sociale leven. Ideaal voor therapieën waarbij het vertrouwen in het bewegingsapparaat gestimuleerd dient te worden.

Mini Crosser (Medema) Mini Crosser (Medema)

De Mini Crosser is gemaakt in Scandinavië, specifiek ontworpen voor de Scandinavische omstandigheden. De Mini Crosser is de bestverkochte elektrische scootmobiel in Noord-Europa.

Novista of Sweden Novista of Sweden

Novista of Sweden AB ontwikkelt en verkoopt medische hulpmiddelen en gepatenteerde producten. Novista of Sweden AB werd in 2013 opgericht door Sven-Inge Kjell, die 45 jaar lang nutsapparatuur ontwikkelde.

De belangrijkste producten zijn de verzwaringdekens en verzwaringsvesten.  Door de unieke samenstelling geven deze producten een zacht en omsluitend gevoel van geborgenheid. Hierdoor ontstaat een kalmerend effect.

Ottobock Ottobock

Ottobock biedt onder meer protheses, braces, rolstoelen en buggy’s. Missie is om de onafhankelijkheid van mensen met een beperking te herstellen of te verbeteren. Via onze dealers stellen wij de hulpmiddelen van Ottobock beschikbaar.

Speedy Speedy

Een handbike moet niet alleen indruk maken op de weg, maar vooral bij de gebruiker. Speedy als merk is een kwaliteitsbelofte aan onze klanten: een handbike voor het leven. Dankzij het unieke liftsysteem kunnen alle Speedy rolstoeltrekhaken en handfietsen binnen een handomdraai probleemloos worden bevestigd aan vrijwel iedere manuele rolstoel.

TekVor Care TekVor Care

Tekvor Care Nederland BV is een groothandelsbedrijf dat met Duitse kwaliteit een perfect product kan leveren voor de Nederlandse zorgmarkt. Zij kunnen zorg/hoog-laag bed-systemen snel leveren met een modern huiselijk design.

Tekvor Care Nederland BV begrijpt dat een goede zorg begint bij een goede nachtrust! Met andere woorden: de diverse bedden van Tekvor Care Nederland BV voldoen aan de specificaties voor de zorgmarkt, maar spelen ook in op alle wensen van de consument.

Thomashilfen Thomashilfen

Al meer dan 4 decennia is het doel van Thomashilfen mensen met speciale behoeften een goede gezondheid, welzijn en positieve ontwikkeling te bieden. De specialisten van Thomashilfen zijn experts in zitten, liggen, positioneren, maar vooral – beweging en mobiliteit.

Op zoek naar een dealer?

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde dealers Wil je weten waar onze producten te verkrijgen zijn? Met de dealer locator vind je eenvoudig en snel de dichtstbijzijnde dealer.

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Nieuwsbrief