Onze merken

AAT Alber AAT Alber

Het Duitse AAT Alber Antriebstechnik GmbH is wereldleider op het gebied van duw- en remhulpen, aandrijfsystemen en traphulpen. De hulpmiddelen vergroten de mobiliteit van cliënten, waardoor ze minder afhankelijk zijn van de mensen om hen heen.

C.T.M. (Chien Ti) C.T.M. (Chien Ti)

Het Taiwanese Chien Ti Enterprise begon in 1975 met de productie van onderdelen voor grote motorfietsleveranciers. Met het oog op de vergrijzing en het gebrek aan mobiliteitsopties voor gehandicapten, werden in 1995 scootmobielen en elektrische rolstoelen aan het assortiment toegevoegd.

Eurovema Eurovema

Eurovema is een Zweeds bedrijf dat ergonomische hulpmiddelen produceert voor jong en oud. Denk aan werkstoelen, elektrisch aangedreven binnenrolstoelen, kinderproducten en rollators. De hulpmiddelen worden continu doorontwikkeld, wat een positief effect heeft op de mobiliteit van cliënten met een beperking.

HMN HMN

HMN uit Denemarken staat bekend om douche- en toilethulpmiddelen voor ouderen en gehandicapten. Met een groot assortiment accessoires kan de fabrikant aan vrijwel elke specifieke wens voldoen. Lukt dit niet, dan wordt het benodigde hulpmiddel op maat gemaakt.

Meyland Smith Meyland Smith

De loophulpmiddelen van het Deense Meyland Smith worden speciaal ontwikkeld voor kinderen en jongvolwassenen. De hulpmiddelen maken het mogelijk om in beweging te komen en op stahoogte mee te doen aan het dagelijks leven.

Mini Crosser (Medema) Mini Crosser (Medema)

Mini Crosser is een merk van Medema uit Denemarken, een fabrikant die bekendstaat om krachtige en comfortabele scootmobielen. Bij Mini Crosser gaan cliënten niet voor ‘one size fits all’, maar hebben ze de vrijheid om zelf keuzes te maken.

Novista of Sweden Novista of Sweden

Novista of Sweden is gespecialiseerd in verzwaringsdekens en verzwaringsvesten. De producten worden gekenmerkt door een unieke samenstelling. Ze bieden een hoog comfort en geven een gevoel van geborgenheid, wat zorgt voor een kalmerend effect.

Ottobock Ottobock

Ottobock is een Duits merk dat al ruim een eeuw bestaat. De fabrikant biedt onder meer protheses, braces, rolstoelen en buggy’s. Missie is om de onafhankelijkheid van mensen met een beperking te herstellen of te verbeteren.

Speedy Speedy

Ze maken indruk op de weg, maar bovenal op cliënten; de Duitse fabrikant Speedy biedt aankoppelhandbikes voor het leven. Dankzij het unieke liftsysteem zijn de handbikes eenvoudig te bevestigen aan vrijwel alle soorten manuele rolstoelen.

TekVor Care TekVor Care

Tekvor Care ontwikkelt moderne zorgbedden en hoog-laagbedsystemen van Duitse kwaliteit. De producten voldoen aan de wensen van zowel cliënten als zorgverleners en maken het mogelijk om langer zelfstandig te blijven wonen.

Thomashilfen Thomashilfen

Al meer dan vier decennia zet Thomashilfen zich in voor cliënten met speciale behoeften. Dit doet Thomashilfen door producten te ontwikkelen die bijdragen aan het welzijn van cliënten. Denk aan zorgmatrassen, kinderbuggy’s en schommelstoelen.

Op zoek naar een dealer?

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde dealers Wil je weten waar onze producten te verkrijgen zijn? Met de dealer locator vind je eenvoudig en snel de dichtstbijzijnde dealer.

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Nieuwsbrief