Onze merken

Acime Acime

Acime is een innovatief frans bedrijf dat ambulante oplossingen (oa. transportstoelen, brancards, behandelstoelen en onderzoeksbanken) voor ziekenhuizen en klinieken ontwerpt. De missie van Acime is om duurzame, innovatieve producten te ontwerpen voor een betaalbare prijs welke voldoen aan de specifieke eisen en wensen van de zorgverlener.

AAT Alber AAT Alber

Het Duitse AAT Alber Antriebstechnik GmbH is wereldleider op het gebied van duw- en remhulpen, aandrijfsystemen en traphulpen. De hulpmiddelen vergroten de mobiliteit van cliënten, waardoor ze minder afhankelijk zijn van de mensen om hen heen.

Euroflex (Eurovema) Euroflex (Eurovema)

Eurovema is een Zweeds bedrijf dat ergonomische hulpmiddelen produceert voor jong en oud. Denk aan werkstoelen, elektrisch aangedreven binnenrolstoelen, kinderproducten en rollators. De hulpmiddelen worden continu doorontwikkeld, wat een positief effect heeft op de mobiliteit van cliënten met een beperking.

HMN HMN

HMN uit Denemarken staat bekend om douche- en toilethulpmiddelen voor ouderen en gehandicapten. Met een groot assortiment accessoires kan de fabrikant aan vrijwel elke specifieke wens voldoen. Lukt dit niet, dan wordt het benodigde hulpmiddel op maat gemaakt.

Howard Wright Howard Wright

Howard Wright is een toonaangevende specialist in het ontwerpen, vervaardigen en distribueren van medische bedden en brancards. Praktische, innovatieve en betrouwbare producten die de kwaliteitsverwachtingen van haar klanten doen overtreffen.

Meywalk (VELA) Meywalk (VELA)

VELA, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van bijna 100 jaar, onderscheidt zich door zijn toewijding aan voortreffelijk design, optimale functionaliteit en ongeëvenaarde kwaliteit.

Meyland Smith is onderdeel geworden van het Deense bedrijf VELA. RevaMed heeft de exclusieve distributierechten voor Nederland voor het innovatieve loophulpmiddel, Meywalk.

Mini Crosser (Medema) Mini Crosser (Medema)

Mini Crosser is een merk van Medema uit Denemarken, een fabrikant die bekendstaat om krachtige en comfortabele scootmobielen. Bij Medema gaan cliënten niet voor ‘one size fits all’, maar hebben ze de vrijheid om zelf keuzes te maken.

Novista of Sweden Novista of Sweden

Novista of Sweden is gespecialiseerd in verzwaringsdekens en verzwaringsvesten. De producten worden gekenmerkt door een unieke samenstelling. Ze bieden een hoog comfort en geven een gevoel van geborgenheid, wat zorgt voor een kalmerend effect.

Ottobock Ottobock

Ottobock is een Duits merk dat al ruim een eeuw bestaat. De fabrikant biedt onder meer protheses, braces, rolstoelen en buggy’s. Missie is om de onafhankelijkheid van mensen met een beperking te herstellen of te verbeteren.

Tecfor care Tecfor care

Tecfor care ontwikkelt moderne zorgbedden en hoog-laagbedsystemen van Duitse kwaliteit. De producten voldoen aan de wensen van zowel cliënten als zorgverleners en maken het mogelijk om langer zelfstandig te blijven wonen.

Op zoek naar een dealer?

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde dealers Wil je weten waar onze producten te verkrijgen zijn? Met de dealer locator vind je eenvoudig en snel de dichtstbijzijnde dealer.

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!