Scootmobielen

De Minicrosser scootmobielen bieden niet alleen een ongekende rijervaring, maar zijn met het indrukwekkende design en moderne kleurstelling nadrukkelijk aanwezig op de weg. De Minicrosser is er voor wie alleen de beste scootmobiel goed genoeg is …

Waarom kiezen voor een Minicrosser?

  • Fenomenaal rijcomfort
  • Indrukwekkend design
  • Individueel instelbaar
  • Heavy Duty model tot 250 kg
  • Unieke accessoires en af-fabrieksaanpassingen

Op zoek naar een Heavy Duty model?

Alle Heavy Duty modellen zijn voorzien van een extra versterkt frame en stoelkolom, verzwaarde vering en standaard anti-kiep wielen.

 

Uit voorraad leverbaar

  • De Minicrosser X1 driewiel scootmobiel is het meest gekozen model binnen de Wmo. Het eenvoudig te bedienen analoge display en de 4-vinger operationele gashendel maken de X1 zeer gebruiksvriendelijk.
  • De Minicrosser X2 vierwiel scootmobiel is het meest gekozen model bij de particuliere klant. Het duidelijk afleesbare LCD kleurendisplay en sterkste motor in de markt maken de X2 favoriet.

Beide modellen zijn uit voorraad leverbaar.

Ben je als particulier op zoek naar de scootmobiel die bij jou past?

Ga dan naar www.minicrosser.nl. Hier kan je eenvoudig jouw scootmobiel samenstellen, de dichtstbijzijnde dealer vinden en een proefrit inplannen.

Mobiliteitsklassen

RevaMed biedt een uitgebreid assortiment aan HD hulpmiddelen welke per mobiliteitsklasse ingezet kunnen worden. Deze hulpmiddelen dragen bij aan de mobiliteit van de client, maar ook aan het verminderen van de fysieke belasting voor de zorgverlener.

Bij RevaMed sluiten we met toestemming van de ontwikkelaars (JJ Knibbe, NE Knibbe, LOCOmotion) aan bij de systematiek van de vijf mobiliteitsklassen (MK5).

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!