Nieuws

Mobiliteitsklassen (MK5) voor cliënten met matig tot ernstig overgewicht

In zowel ziekenhuizen als in de langdurige zorg neemt het aantal cliënten met obesitas toe. Het is essentieel om een functiegerichte benadering te gebruiken bij het identificeren van de specifieke behoeften van de cliënt, om vervolgens het meest geschikte hulpmiddel te selecteren.

Effectieve zorgondersteuning

RevaMed omarmt de mobiliteitsklassen (MK5) met goedkeuring van de ontwikkelaars (JJ Knibbe, NE Knibbe, LOCOmotion).

Naarmate de mobiliteit afneemt, groeit de vraag naar specifieke ondersteuning. Binnen iedere mobiliteitsklasse sluiten diverse HD-hulpmiddelen aan op de mobiliteitsniveaus van cliënten. RevaMed’s assortiment draagt niet alleen bij aan de mobiliteit van de cliënt, maar minimaliseert ook de fysieke belasting voor zorgverleners.

In de MK5 worden cliënten op grond van hun functionele mobiliteit in vijf niveaus ingedeeld (A,B,C,D en E). Een praktisch en helder overzicht voor adviseurs en hun cliënten. Hiermee wordt de zorg voor mensen met matig tot ernstig overgewicht doeltreffender en efficiënter.

Het copyright van MK5 rust bij LOCOmotion.

Meer weten? Neem contact op met Esther van der Weele.

 

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!