Nieuws

Nieuw: Lithium accu’s voor Mini Crosser

Om jouw klanten nóg beter en met meer vertrouwen op weg te kunnen helpen, bieden we sinds kort Lithium accu’s voor de Mini Crosser X2-modellen.

Kracht van deze Cellpower CLN is de hoge actieradius, waardoor klanten met vertrouwen grotere afstanden kunnen afleggen. Daarnaast laadt deze accu sneller op, gaat hij langer mee en is hij lichter van gewicht. Een uitkomst, zeker als de Mini Crosser intensief wordt gebruikt.

Keuze maken

Bij aankoop van een Mini Crosser kunnen klanten vanaf nu kiezen: ze laten de scootmobiel uitvoeren met een standaard accu of met de Cellpower CLN. De Cellpower CLN Lithium accu’s zijn leverbaar in 40Ah en 60Ah. Vergeet niet de speciale kabel mee te bestellen en de instellingen in het S-drive systeem aan te passen.


Meer weten?
We zijn ons ervan bewust dat jouw klanten niet zonder goede accu kunnen. Daarom leveren we de Cellpower CLN Lithium accu’s altijd inclusief twee jaar garantie. Wil je meer weten of heb je interesse, neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!