Nieuws

Nieuw in ons team…Janique Dekker

“Ik ben Janique Dekker, 32 jaar oud, een spontane, enthousiaste en open-minded persoon met een positieve instelling en een passie voor het helpen van anderen. Als moeder van twee kinderen en liefhebber van countrymuziek, rode wijn en reizen, geniet ik van het leven.”

“Mijn expertise ligt in het opbouwen van relaties en het effectief communiceren, wat mij waardevol maakt voor klantgerichte taken. Ik geloof in het belang van oprechte verbindingen en het creëren van een ondersteunende omgeving waarin iedereen kan gedijen.

Ik sta bekend om mijn toewijding en flexibiliteit, altijd beschikbaar om klanten te ondersteunen, zelfs buiten reguliere werktijden. Mijn focus ligt op het creëren van een naadloze ervaring voor klanten en het snel oplossen van eventuele problemen. Voor mij draait het niet alleen om het vinden van oplossingen, maar ook om het bieden van een luisterend oor en het tonen van empathie. Samen komen we altijd tot een passende oplossing.

Met mijn inzet en betrokkenheid streef ik ernaar om een positieve impact te maken, zowel in mijn werk als in de wereld om mij heen. Ik start als Account Manager voor de particuliere markt en kijk ernaar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.”

Kennismaken?
Ik ben bereikbaar via 06-1237 7674 of via janique@revamed.com

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!