Nieuws

Nieuw in ons team… Jurgen Overbeek

Ik ben Jurgen Overbeek, 41 jaar en woonachtig in Dalfsen. In mijn vrije tijd squash ik graag en mag ik graag in de tuin werken, dit geeft mij rust. Mijn grote passie is snowboarden. Dit doe ik het liefst een paar keer per jaar.

Ik maak makkelijk contact en kan goed luisteren. En ben altijd bereid om mensen te helpen. Zowel zakelijk als privé. Je kan me altijd bellen. Ik denk dat dat mij wel typeert.

Ik heb inmiddels ruim 11 jaar werkervaring in de branche. In mijn werk als adviseur vind ik het belangrijk om te luisteren naar het verhaal van de client. Me volledig te richten op de persoon waar het om draait. Te horen waar de behoefte ligt. Ik vind het fijn wanneer ik mensen gerust kan stellen, rust kan creëren. Daar ligt denk ik wel mijn kracht.

In mijn eerste werkweek bij RevaMed heb ik samen met Esther en Peter een vijftal leveranciers bezocht in Denemarken en Zweden. Deze trip heb ik als een warm welkom ervaren. Dit voelde meteen goed. Het was super interessant en heb een heel positief beeld gekregen over de producten.

In mijn functie als Senior Product Specialist wil ik dan ook graag deze producten meer zichtbaar maken in de markt. Dat zie ik als een mooie uitdaging.

Kennismaken?
Ik ben te bereiken op 06 – 5537 2114 of per e-mail op jurgen@revamed.com.

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!