Nieuws

Nieuw in ons team…Mark Rustenburg

Ik ben Mark Rustenburg, 25 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Dalfsen. In mijn vrije tijd ben ik met veel plezier aan het klussen in ons huis.

Ik ben een kalm persoon, heb altijd een goed humeur en kan goed luisteren. Ik maak gemakkelijk contact met anderen en help anderen mensen graag.

Bij alle nieuwe collega’s voelde ik me al vrij snel op mijn gemak. Iedereen is bereid om mij te helpen met alle vragen die ik heb. Men staat echt voor elkaar klaar en dat is fijn om te zien. Super om in zo’n  mooi team te mogen werken.

Ik heb voor RevaMed gekozen omdat ik het een mooi bedrijf met een gemoedelijke sfeer vind. Niks is te gek, alles kan. Ik hou ervan om buiten de lijntjes te kleuren en dat wordt hier alleen maar aangemoedigd. Echt meedenken met de klant, blijkt ons product bijvoorbeeld niet passend te zijn, dan gaan we op zoek naar een andere oplossing. Dat wordt alleen maar gewaardeerd. Een eerlijk advies waar de klant verder mee kan.

Het draait natuurlijk om het hulpmiddel, maar ik denk dat de service die erbij komt kijken uiteindelijk veel belangrijker is. Men kiest voor een bedrijf waar ze goed geholpen worden vanwege de mensen die erachter zitten. De service die je als bedrijf verleent is doorgaans belangrijker dan het product zelf.

In mijn functie als Junior Product Specialist wil ik de klant en dus de eindgebruiker zo goed als mogelijk ondersteunen in de zorgvraag. Samen op zoek te gaan naar een passend hulpmiddel welke dat ook mogen zijn.

Kennismaken?
Ik ben te bereiken op 06- 1373 1796 op per e-mail op mark@revamed.com

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!