Nieuws

Nieuw in ons team…Remco Bervoets

“Mijn naam is Remco Bervoets, een bevlogen 58-jarige ondernemer die altijd zijn hart volgt. Samen met mijn partner, Lisette Kuil, deel ik het leven en ik koester mijn eigen plekje in Wommels, Friesland.”

“Na ruim anderhalf jaar geleden afscheid te hebben genomen als commercieel directeur bij Louwman Care (waar o.a. RSR en Welzorg onder vallen), koos ik bewust voor mijn eigen pad. Sindsdien heb ik een kleurrijk pallet aan ervaringen opgedaan: van contractbeheer voor gemeenten tot het leiden van aanbestedingen en het geven van trainingen in persoonlijk leiderschap. Zelfs het voltrekken van een huwelijksceremonie van een enthousiast stel viel onder mijn gevarieerde takenpakket.

In mijn vrije tijd ben ik niet weg te slaan van het voetbalveld. Als trotse trainer van vv SDS, een derdeklasser waar mijn zonen ook hun talenten tonen, leef ik mijn passie uit. Maar ook in de horeca ben ik graag te vinden, waar ik mijn steentje graag bijdraag door terrasjes te bezoeken en uit eten te gaan. Quality time met vrienden en familie, inclusief mijn kleinkind, maakt mijn leven compleet.

Mijn kracht ligt in het bouwen van sterke teams, het spotten van kansen op de markt en het omarmen van ondernemerschap. Ik ben trots op mijn gezin, de saamhorigheid die ik heb ervaren bij RSR tijdens mijn directeurschap, en mijn onstuitbare drive om resultaten te behalen.

Nu sta ik klaar om mijn ervaring en inzicht in te zetten voor de afdeling Sales. Door te luisteren naar onze klanten, de behoeftes te begrijpen om zo samen met hen de beste propositie op de markt te brengen. Met mijn positieve energie, scherp inzicht en gedegen marktkennis, ben ik vastberaden om RevaMed en haar klanten naar nieuwe hoogten te stuwen. Samen gaan we voor succes!”

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!