Nieuws

Nieuw in ons team…Marcel Foppen

Mijn naam is Marcel Foppen, 49 jaar oud, vader van 2 zoons (12 en 13 jaar) en woonachtig in Bavel. In mijn vrije tijd tennis en fiets ik graag. Daarnaast haal ik veel voldoening en plezier uit koken voor anderen. Altijd weer leuk om te zien hoe iedereen geniet van een heerlijk bereid gerecht.  

In mijn werk ben ik serieus met een vleugje humor. Met mijn opgedane kennis en het goed luisteren naar de klant weet ik elke behoefte om te zetten naar de juiste productoplossing. Het bouwen aan een duurzame klantrelatie is voor mij een must. Daar zet ik me dan ook volledig voor in. Mijn doel is altijd om een win-win situatie voor alle partijen te creëren.

In mijn functie als Sales Manager Medisch zal ik voor onze klanten een betrouwbare gesprekspartner zijn die duurzame high end productoplossingen kan aanbieden voor gebruik binnen ziekenhuizen.

Kennismaken?
Ik ben bereikbaar via 06-3097 6283 of via e-mail marcel@revamed.com.

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!