Obesitas

Hulpmiddelen voor mensen met Obesitas moeten voldoen aan specifieke eisen zoals veiligheid, stabiliteit, wendbaarheid, comfort en gebruikersgemak. RevaMed heeft een speciale productlijn welke mensen met Obesitas op weg kunnen helpen. Wij bieden oplossingen voor de bariatrische zorg aan in vrijwel alle productcategorieën binnen het gewichtbereik van de obese gebruiker, sommige zelfs tot 400 kg.

Ruime keuze in doeltreffende hulpmiddelen

RevaMed levert een uitgebreid assortiment aan zorghulpmiddelen voor mensen met obesitas, met als doel hun mobiliteit te vergroten. Deze producten zijn speciaal ontworpen om obese gebruikers te ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten en om hun zelfstandigheid te bevorderen.

Voor ziekenhuizen en behandelcentra

Oplossingen voor bariatrische zorg
De brancards, behandelstoelen en transportstoelen in ons assortiment zijn in vele zorgomgevingen toepasbaar zoals spoedeisende hulp of dagbehandeling. Gebruiksvriendelijke hulpmiddelen voor zowel patiënt als medisch personeel.

Interesse in een proefplaatsing of demo?

Geen probleem! Neem contact op met een van onze adviseurs voor het maken van een afspraak.

  • Voor Wmo & Particulier
    neem contact op met Esther
  • Voor Wlz & Zvw
    neem contact op met Esther
  • Voor het medische segment
    neem contact op met Marcel

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!