Nieuws

Ontdek de voordelen van Novista’s verzwaringsdekens

Veel zorginstellingen gebruiken nog steeds verzwaringsdekens die uitsluitend geschikt zijn voor particulier thuisgebruik. Deze dekens zijn niet geborgd door de MDR en voldoen niet aan de strenge brandveiligheidsnormen die intramuraal gelden, waardoor de veiligheid van cliënten en patiënten niet gegarandeerd is.

De verzwaringsdekens van Novista voldoen wél aan alle eisen. Ze zijn MDR-gecertificeerd en voldoen aan de strenge brandveiligheidsnormen die intramuraal gelden. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in zorginstellingen, waar veiligheid en kwaliteit voorop staan.

Novista verzwaringsdekens zijn dé oplossing voor zorginstellingen en ziekenhuizen die streven naar kwaliteit en veiligheid. In tegenstelling tot veel thuisgebruik-dekens voldoen onze Novista dekens aan MDR-certificering en strenge brandveiligheidsnormen, wat essentieel is voor een veilige omgeving voor cliënten en patiënten.

Belangrijkste voordelen:

  • MDR-gecertificeerd en voldoet aan intramurale brandveiligheidsnormen.
  • Unieke verzwaringsmethode voor gelijkmatige drukverdeling en comfort.
  • Dankzij de afritsbare delen kunnen ze in een reguliere (was)machine gereinigd en gedroogd worden.
  • Geschikt voor diverse zorgbehoeften, van slaapproblemen tot ontspanning.

Bekijk de infographic voor meer details over hoe Novista verzwaringsdekens het verschil kunnen maken. En lees het interview met Niklas Sundström, Product Specialist bij Novista over de meerwaarde van Novista verzwaringsdekens.

Interesse in een proefdemo?
Neem contact op met Esther van der Weele voor meer informatie en om een proefdemo in te plannen. Wij helpen je graag verder op weg naar een betere nachtrust voor uw cliënten en patiënten!

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!