Over ons

RevaMed is een importeur in hoogwaardige hulpmiddelen. Met ons brede assortiment exclusieve merken bieden we meer dan de standaard. Heeft een cliënt maatwerk nodig, dan gaan we samen op zoek naar een oplossing. We luisteren, geven onafhankelijk advies en stemmen het hulpmiddel tot in detail af.

Jou in beweging brengen. En daarmee jouw cliënten. Dat is ons doel. Daarom ontvang je een duidelijke offerte, leveren we onze middelen altijd volgens afspraak en bieden we technische ondersteuning via telefoon, mail en bij cliënten thuis. Dat vinden we bij RevaMed heel gewoon, hoe bijzonder onze producten ook zijn.

 

Maatwerk nodig?

Heeft een cliënt maatwerk nodig? Dan helpen we je graag. Met onze kennis op de achtergrond kom je altijd tot de beste oplossing.

Maatschappelijk verantwoord

We kijken naar het bedrag onderaan de streep, maar vooral naar een gezond rendement. Om dat rendement te behalen, ondernemen we met oog voor mens en milieu. Bij elke investering die we doen en iedere samenwerking die we aangaan, zetten we ons hiervoor in.

Word ook RevaMed dealer

Interesse om dealer te worden van een of meerdere van onze merken? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We bespreken graag de mogelijkheden en onze ondersteunende services.

Maak kennis met ons team

Met een klein team bieden we hulpmiddelen die een groot verschil maken. Wat je vraag ook is, we hebben altijd een oplossing.

Peter van Zonneveld

DGA

Een echte ondernemer.

Rene Borgers

Financieel & Operationeel Manager

Meer dan een klassieke ‘bonenteller’

Steven van der Heide

Sales & Marketing Manager

Heeft iets met bewegen.

Gert-Jan van Wezel

Productspecialist

Heeft een passie voor zitten.

Mariken Schoenmakers

Marketing & Communicatie

Onze creatieve duizendpoot.

Marlies Hendriks

Klantenservice

Een echte regeltante.

Alex van den Berg

Klantenservice

Weet waarover hij praat.

Dirk Hofman

Teamleider Service en Onderhoud

Spil van de technische afdeling.

Jij hier?

Bekijk onze vacatures

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Nieuwsbrief