Over ons


Met een team gedreven en deskundige collega’s is RevaMed uitgegroeid tot de totaalimporteur voor de zorg- en revalidatiemarkt. De unieke productlijnen van Ottobock, Minicrosser, AAT Alber, Speedy, Thomashilfen, Recaro, Euroflex, Meywalk en HMN leveren we exclusief aan alle bekende dealers in Nederland. Ook voor ondersteuning, advies, training en informatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Als onafhankelijke importeur zijn we niet gelieerd aan specifieke dealers of aan één producent. Dit betekent dat we op basis van ons brede assortiment altijd de beste oplossing bieden. Daarbij houden we ons aan gemaakte afspraken. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

 

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen?

Onder het motto “afspraak is afspraak” ondersteunen wij onze dealers bij het maken van juiste keuzes. Met onze technische knowhow, persoonlijke ondersteuning en unieke diensten maken wij het verschil.

Onze visie

We werken samen met producenten uit binnen- en buitenland. Deze producenten leveren hoogwaardige hulpmiddelen die meer bieden dan de standaard. Door hier onze kennis en ondersteuning aan toe te voegen, zorgen we voor een optimale inzet.

Maatschappelijk verantwoord

Wij staan voor duurzaam ondernemen en internationaal samenwerken met onze relaties. Als importeur van zorg- en revalidatiehulpmiddelen streven wij naar een juiste balans tussen mens, zorg voor het milieu en een gezond rendement.

Het team achter RevaMed

Met een team gedreven vaktalenten is RevaMed uitgegroeid tot de totaalimporteur voor de zorg- en revalidatiemarkt. Het is voor ons vanzelfsprekend dealers te ondersteunen bij het maken van juiste keuzes. Of het nu gaat om een passend advies, een effectieve zorgoplossing of een aanvullende service. Wij staan voor jou klaar.

Peter van Zonneveld

DGA

Peter wil graag ondernemen.

Rene Borgers

Financieel & Operationeel Manager

Meer dan een klassieke “bonenteller”.

Steven van der Heide

Sales & Marketing Manager

Steven heeft iets met bewegen ...

Gert-Jan van Wezel

Productspecialist

Gert-Jan heeft een passie voor zitten.

Mariken Schoenmakers

Marketing & Communicatie

Onze creatieve duizendpoot.

Nicole Duncker

Klantenservice

Staat klaar vanaf de start.

Marlies Hendriks

Klantenservice

Marlies is een echte regeltante.

Angelique Pronk

Klantenservice

De vrolijke noot van de afdeling.

Thông Nguyen

Klantenservice

Staat zijn mannetje goed.

Dirk Hofman

Teamleider Service en Onderhoud

De ruggengraat van de afdeling.

Alex van den Berg

Technische Service

Een ware techneut.

Jij hier?

Bekijk onze vacatures

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Nieuwsbrief