Nieuws

RevaMed exclusief importeur van ambulante ziekenhuisoplossingen van Acime Frame

RevaMed heeft een overeenkomst gesloten met Acime Frame en wordt hiermee vanaf mei 2022 de exclusieve leverancier voor de Nederlands markt.

Acime Frame is een innovatief frans bedrijf dat ambulante oplossingen voor ziekenhuizen en klinieken ontwerpt. De missie van Acime Frame is om duurzame, innovatieve producten te ontwerpen voor een betaalbare prijs welke voldoen aan de specifieke eisen en wensen van de zorgverlener.

Functionele oplossingen voor optimale behandelingen

De kleurrijke producten van Acime Frame zijn functioneel, ergonomisch, uniek, toegankelijk en easy-to-clean. Ze dragen bij aan een betere leef-en werkomgeving voor zowel patiënt als zorgverlener. De producten van Acime Frame worden continue doorontwikkeld om zo het comfort voor de patiënt en de optimale werkomstandigheden voor het zorgpersoneel te kunnen blijven garanderen.

Het assortiment van Acime Frame bestaat onder andere uit: transportstoelen, brancards, behandelstoelen en onderzoeksbanken.

Vol vertrouwen
Joep Gerritse, Salesmanager Cure bij RevaMed gaat met zijn gedegen ervaring in de ziekenhuisbranche met vol vertrouwen de Nederlandse markt kennis laten maken met de innovatieve producten van Acime Frame.

Heb je interesse in een demonstratie of wil je de producten graag op proef, maak dan rechtsreeks een afspraak met Joep via 06 3017 7263 of via joep@revamed.com.

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!