Nieuws

RevaMed exclusief importeur van ambulante ziekenhuisoplossingen van Acime Frame

RevaMed heeft een overeenkomst gesloten met Acime en wordt hiermee vanaf mei 2022 de exclusieve leverancier voor de Nederlands markt.

Acime is een innovatief frans bedrijf dat ambulante oplossingen voor ziekenhuizen en klinieken ontwerpt. De missie van Acime is om duurzame, innovatieve producten te ontwerpen voor een betaalbare prijs welke voldoen aan de specifieke eisen en wensen van de zorgverlener.

Functionele oplossingen voor optimale behandelingen

De kleurrijke producten van Acime zijn functioneel, ergonomisch, uniek, toegankelijk en easy-to-clean. Ze dragen bij aan een betere leef-en werkomgeving voor zowel patiënt als zorgverlener. De producten van Acime worden continue doorontwikkeld om zo het comfort voor de patiënt en de optimale werkomstandigheden voor het zorgpersoneel te kunnen blijven garanderen.

Het assortiment van Acime bestaat onder andere uit: transportstoelen, brancards, behandelstoelen en onderzoeksbanken.

Vol vertrouwen
Heb je interesse in een demonstratie of wil je de producten graag op proef, maak dan rechtsreeks een afspraak met Marcel via 06 3097 6283 of via marcel@revamed.com.

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!