Sportrolstolstoelen

De Ottobock sportrolstoelen zijn in samenwerking met wedstrijdsporters ontwikkeld en zijn geschikt voor jongeren en volwassenen. Het materiaal van het frame en de verwerking daarvan garanderen een grote stabiliteit en een lange levensduur.

Waarom kiezen voor Ottobock sportrolstoelen?

  • Speciaal ontworpen voor meer snelheid en wendbaarheid
  • Individueel instelbaar
  • Grote stabiliteit
  • Lange levensduur
  • Voldoen aan de internationale eisen van de IWBF, IWAS en BWF

Op zoek naar een op maat gemaakte sportrolstoel?

Ook voor op maat gemaakte sportrolstoelen kan je bij ons terecht. Een rolstoel waarin je optimaal kan functioneren en presteren op het veld omdat deze speciaal op jouw wensen en behoeften is samengesteld.

Neem contact op met Esther van der Weele, onze Sales Manager, en vraag naar de mogelijkheden.

Sporten voor iedereen

Uniek Sporten Uitleen is er voor mensen met een fysieke beperking die graag willen sporten en een bepaalde sport een periode willen uitproberen. Na de uitleenperiode van maximaal 6 maanden kan men vervolgens gericht een sportmiddel aanvragen bij de gemeente. Welzorg beheert alle sportmiddelen voor Uniek Sporten Uitleen.

RevaMed levert de Invader Pointer basketbal- en tennisrolstoel voor Uniek Sporten Uitleen. Hiermee draagt ook RevaMed haar steentje bij voor het mogelijk maken van sporten voor iedereen.

Wij hebben Marcel Bierman, adviseur bij Welzorg Actief en bij Uniek Sporten Uitleen gevraagd of hij hier eens meer over kan vertellen.  

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!