Trippelstoelen

Duurzame hulpmiddelen van hoge kwaliteit, daar zet Eurovema zich voor in. Het eigen merk Euroflex staat voor veiligheid, comfort en gebruikersgemak en geven de gebruiker maximale mobiliteit binnenshuis. En met een groot assortiment aan accessoires kan Eurovema aan vrijwel elke specifieke wens voldoen. Lukt dit niet, dan behoort maatwerk tot de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Euroflex trippelstoelen?

  • Duurzame kwaliteitsproducten
  • Focus op veiligheid, comfort en gebruikersgemak
  • Heavy Duty model tot 260 kg
  • Onderdelen eenvoudig uitwisselbaar met andere Euroflex modellen
  • Maatwerk mogelijk

Speciaal voor kinderen

De Euroflex ABC Sitrite voor kinderen en tieners is uitermate geschikt voor thuis en op school en is leverbaar in twee uitvoeringen. Beide modellen zijn belastbaar tot 80 kg.

  • Euroflex ABC SitRite met mechanische hoog/laag verstelling
  • Euroflex ABC SitRite met elektrische hoog/laag verstelling

Welk trippelstoel is geschikt voor jouw client?

De trippelstoel Euroflex Basic is het meest gekozen model binnen de ZVW. Dit instapmodel is voorzien van een stalen onderstel en een ergonomische opbouw.

Op zoek naar een trippelstoel met meer mogelijkheden, dan is de trippelstoel Euroflex Classic de juiste keuze. Dit model is voorzien van een aluminium verstelbaar onderstel en vele maatwerkopties.

Alle modellen zijn verkrijgbaar met een mechanische of elektrisch hoog/laag verstelling.

Op zoek naar een Heavy Duty trippelstoel?

Speciaal voor grote, stevigere mensen met een beperkte mobiliteit heeft Eurovema de Euroflex XL in haar assortiment.

De Euroflex XL heeft een extra verstevigd onderstel en rug, royale ruimte tussen de wielen en is belastbaar tot 260 kg.

Mobiliteitsklassen

RevaMed biedt een uitgebreid assortiment aan HD hulpmiddelen welke per mobiliteitsklasse ingezet kunnen worden. Deze hulpmiddelen dragen bij aan de mobiliteit van de client, maar ook aan het verminderen van de fysieke belasting voor de zorgverlener.

Bij RevaMed sluiten we met toestemming van de ontwikkelaars (JJ Knibbe, NE Knibbe, LOCOmotion) aan bij de systematiek van de vijf mobiliteitsklassen (MK5).

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!