Nieuws

Van manueel naar elektrisch met de AAT Max-E

Even snel naar de supermarkt? Een dagje uit met familie? Of een weekend weg met vrienden? Met de AAT Max-E maken klanten van hun manuele rolstoel eenvoudig een elektrische variant. Dat betekent een hogere snelheid, maar bovenal meer onafhankelijkheid.

De AAT Max-E van AAT Alber maakt sinds kort deel uit van ons assortiment. Het stijlvolle aandrijfsysteem is geschikt voor vrijwel alle soorten manuele rolstoelen: cliënten kunnen het eenvoudig aan de achterzijde van hun zitting bevestigen.

Wendbaar in alle opzichten
Met de AAT Max-E ervaren cliënten een gevoel van onafhankelijkheid. De ene keer zorgen ze zelf voor aandrijving, de andere keer doet de AAT Max-E het werk. Het systeem is eenvoudig te besturen en licht van gewicht, waardoor cliënten wendbaar zijn. Op straat, maar ook onderweg. Dankzij het compacte design kunnen ze de rolstoel, inclusief systeem, overal mee naartoe nemen.

Afspraak maken
De mobiliteit van cliënten vergroten. Thuis, op het werk en buiten. Dat is wat de AAT Max-E doet. Cliënten direct op weg helpen?  Maak dan een afspraak voor passing en advies.

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!