Nieuws

Vrijheid en betrouwbaarheid in één scootmobiel

Vrijheid en betrouwbaarheid in één scootmobiel

De Minicrosser staat bekend als een high-end scootmobiel, gewaardeerd om zijn uitmuntende kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor zowel gebruikers als dealers biedt de Minicrosser aanzienlijke voordelen: gebruikers ervaren meer mobiliteit en vrijheid, terwijl dealers een product kunnen aanbieden dat zich onderscheidt door duurzaamheid en klanttevredenheid. In dit interview spreken we met een enthousiaste gebruiker, Ian Hoogstra, en Minicrosser dealer Sieger Zoutman van Zorgplaza. Hun ervaringen onderstrepen de hoogwaardige kwaliteit van de Minicrosser.

Benieuwd wat de Minicrosser voor jou of jouw klanten kan betekenen? Lees verder en ontdek waarom dit product het beste is wat de markt te bieden heeft.

Interview met Ian Hoogstra – Gebruiker van de Minicrosser

Kan je jezelf kort voorstellen en vertellen hoe lang je al gebruik maakt van de Minicrosser?
‘Ik ben Ian Hoogstra. Sinds 2010 ben ik gediagnosticeerd met Multiple Sclerose (MS). Sinds 2013 maak ik gebruik van een scootmobiel, aanvankelijk gehuurd via de Wmo. De hoofdreden was om mijn hond uit te kunnen laten. Recentelijk heb ik door een erfenis een fatsoenlijke scootmobiel kunnen aanschaffen. Zo ben ik in 2022 bij Zorgplaza in Roden terechtgekomen en sindsdien gebruik ik de Minicrosser.’

Hoe ervaar je het gebruik van de Minicrosser?
‘Toen ik voor het eerst bij Zorgplaza kwam en vroeg om de beste scootmobiel, lieten ze mij de Minicrosser zien. Het eerste wat ik testte was de claxon. Eindelijk een scootmobiel met een fatsoenlijke claxon! Toen was ik eigenlijk al verkocht. Het is cruciaal voor je veiligheid dat je goed hoorbaar bent onderweg, in plaats van zo’n klein piepje dat automobilisten niet horen.’

Wat waardeer je het meest aan de Minicrosser?
‘Wat ik het meest waardeer aan de Minicrosser is de stoere uitstraling. Ik ben eigenlijk nog veel te jong voor het gebruik van een scootmobiel. De leukste opmerking die ik ooit kreeg, was van een onbekende die zei dat mijn ‘quad leek op een scootmobiel.’ Haha!’

Waarom heb je destijds voor de Minicrosser gekozen?
‘Bij Zorgplaza was dit de scootmobiel die ze mij lieten zien toen ik vroeg om een ‘echte’ scootmobiel. Zoals ik eerder zei, vind ik de claxon erg belangrijk voor meer zekerheid op de weg. Dat was het begin van mijn keuzeproces.’

Was er een specifieke reden voor de aanschaf van de Minicrosser?
‘Ik heb me goed ingelezen voordat ik de Minicrosser aanschafte en ook filmpjes van RevaMed op YouTube bekeken, waar de Minicrosser soepel over ruig terrein reed.  Dat wilde ik ook. Het hebben van een Minicrosser betekent voor mij deels de vrijheid terugkrijgen die ik had voordat ik MS kreeg.’

Interview met Sieger Zoutman – dealer van de Minicrosser

Kan je jezelf kort voorstellen?
‘Ik ben Sieger Zoutman, bedrijfsleider bij Zorgplaza in Roden.’

Wat is jouw ervaring met de Minicrosser?
‘We hebben destijds gekozen voor Minicrosser omdat het perfect past in ons segment. Het is een betrouwbaar merk met degelijke kwaliteit en eenvoudig te repareren als er een keer iets mee is. Al komt dat weinig voor, want onze ervaring is dat de Minicrosser weinig storingen heeft.’

Wat hoor je van de klanten over de Minicrosser?
‘Onze klanten met een Minicrosser zien we eigenlijk maar één keer per jaar, en dat is wanneer de scootmobiel aangeeft dat het tijd is voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Storingen komen bijna niet voor. Tot nu toe is iedereen erg tevreden over het merk.’

Wat vind jezelf van dit product?
‘Het is een degelijke en fatsoenlijke scootmobiel. Onlangs had een klant een ongeluk waarbij de scootmobiel op de kop in de sloot belandde. Na een uur werd hij eruit gehaald en we gingen ervan uit dat de scootmobiel afgeschreven zou zijn. Twee weken later moest hij naar de container, een van de medewerkers probeerde hem en hij deed het weer! We gebruiken deze nu als promotiemateriaal voor Zorgplaza, want dit incident toont aan hoe robuust de Minicrosser is.’

Wat zijn volgens jou de grootste voordelen van de Minicrosser ten opzichte van andere scootmobielen op de markt?
‘Degelijkheid en een stoere uitstraling. Als mensen echt iets degelijks willen rijden, is dit dé scootmobiel. Het kost wat meer, maar je krijgt er ook veel voor terug.’

Wat zou je zeggen tegen iemand die twijfelt over de aanschaf van een Minicrosser?
‘Ga maar eens een uurtje rijden. Dan weet je het. Iedereen kan altijd verschillende scootmobielen proberen bij ons in Roden, bij Zorgplaza. Maar de Minicrosser blijft in mijn ogen toch echt de beste.’

De Minicrosser is meer dan zomaar een scootmobiel

De Minicrosser is meer dan zomaar een scootmobiel. Het is een symbool van vrijheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Door de ervaringen van Ian Hoogstra en de expertise van Sieger Zoutman wordt duidelijk dat de Minicrosser de ultieme keuze is voor wie op zoek is naar het allerbeste in mobiliteit. Met de sterkste motor op de markt en een ongekende rijervaring, zelfs op onverharde wegen, biedt de Minicrosser een ongeëvenaarde combinatie van kracht en comfort.

Nieuwsgierig geworden?
Bezoek Zorgplaza in Roden of een andere dealer bij jou in de buurt. Voor de dichtstbijzijnde dealer, kijk op minicrosser.nl. Ervaar zelf waarom de Minicrosser de onbetwiste nummer één is in de wereld van scootmobielen.

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!