Nieuws

Waardevolle kennis opsnuiven in Scandinavië

Bij RevaMed vinden wij het belangrijk, maar ook heel gewoon, dat onze medewerkers met de juiste productkennis altijd de beste oplossing kunnen bieden aan onze klanten. Om de productkennis op het juiste niveau te houden zijn we onlangs met een afvaardiging van RevaMed naar vijf van onze fabrikanten gegaan in Scandinavië om daar kennis op te doen van de laatste (product)ontwikkelingen.  

Jurgen Overbeek, onze nieuwe Senior Product Specialist was er ook bij en vertelt graag hoe hij deze trip heeft ervaren.

Je eerste werkweek bij RevaMed is gestart met een werktrip langs diverse fabrikanten. Hoe heb je dit ervaren?
“Als een heel warm welkom. Dat je meteen de kans krijgt om op pad te gaan. Vanaf het moment dat ik in de auto stapte was het allemaal laagdrempelig en heel prettig. Het voelde eigenlijk meteen goed. Ook de bezoeken aan de leveranciers waren heel fijn. Je ziet gewoon dat zij blij zijn met ons. We werden echt op handen gedragen.”

Wat is het meest opmerkelijke wat je is bijgebleven aan de producttrainingen?
De rust en de sociale mentaliteit van de Denen. Qua producten toch echt de hoge kwaliteit van de douchestoelen-lijn van HMN. De hoge standaarden van de Minicrosser waren mij al bekend maar werden nogmaals bevestigd. Na de presentaties zijn bij mij de radartjes gaan werken. Ik heb een heel positief beeld gekregen over alle producten die RevaMed heeft en wat we daar mee kunnen voor nu en in de toekomst.”

Zijn er bepaalde producten die je echt hebben doen verrassen?
De douchestoelen-lijn van HMN. Daar word ik wel blij van. De maatwerkoplossingen, en de douchestoelen voor kinderen, met hoog-laag functie en kantelfunctie.” Maar ook de MeyWalk loophulpmiddelen voor volwassenen. Een interessant product voor bijvoorbeeld revalidatie na een heupoperatie.

Op zoek naar de beste oplossing voor jouw client?

Laat het me weten. Ik denk graag met je mee.
Ik ben bereikbaar via jurgen@revamed.com of via 06-5537 2114

Milieubewust: slow travel

Wij dragen graag ons steentje bij aan een toekomstbestendige wereld. Wij ondernemen met oog voor mens en milieu.

Met deze werktrip hebben we het milieu in acht genomen en de totaal van 2300 km verspreid over 5 dagen met 1 elektrische auto afgelegd.

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!